curlyanne Hamile taytı giyiyorum genelde ama işe giderken giyecek bir şey bulamıyorum pantolonları lastikle giyiyordum artık sıkmaya başladılar elbiseler için hava soğuk özellikle işe giderken neler giyiyorsunuz
CaglaBaykus curlyanne eşofman takımları ile gebeligimi tamamlamak zorunda kaldım bende triko alt üst takımlar aldım işte giyebilmek için sizde deneyebilirsiniz ❤️
Altin23 curlyanne iş için 1 tane siyah eşofman pantolon tarzı bir şey aldım onu giyiyorum üstüme de kazak sweet falan hep aynı şeyler. Gebelikten dolayı hiç umursamıyorum
queenanne1 curlyanne valla hamile eşofmanıyla geçirdim 8,5 ayı.. üstüme büyük gömlek giyiyorum rahat oluyor
Aleffb curlyanne trend yoldan uzun elbiselerden aldım Birde hm den hamile pantolonları aldım Üzerine bol gömleklerle giyiyorum:) resmi giyinmek zorundaym aslında Allahtan ceketler bir süre kurtariyor
curlyanne CaglaBaykus havalar ısınıyor triko takımlar yakmaz mı bir de şirkette bazı kıyafetler yasak tayt gibi, triko pantolon da yasak olabilir
curlyanne Aleffb ceket aklıma hiç gelmemişti yarın elbise üstüne ceket giyeyim valla teşekkürler ben de mangodan hamile jeani aldım göbeği lastikli çok rahat aynı şekilde h&m de karnı lastikli hamileler için keten pantolon gördüm yazın iyi olabilir işe giderken giymek için
babyandmomy__ curlyanne artış markalı 2 pantolon aldım başından beri giyiyorum son 9 günüm kaldı çok rahatlar artık sıkıldım başka şey de olmuyor ama mecbur
Sedakrt curlyanne hamile taytımı hiç çıkartmadım diyebilirim pantolonlar çok kötü duruyordu giymek istemedim bol bol ispanyol paça tarzı ve dar paça tayt aldım. Üstüne tişört ve gömleklerle takım yaptım. Süveter kazakla içine gömlek giyerek takımlar yaptım öyle atlattım açıkçası 😂
Bibebek_2kedi curlyanne Hamile pantolonu üstüne salaş tişört hem çok hoş oluyor hemde her yerde giyiliyor