Semaa12 Adetime 2 3 gun kala normalde hafif bir sizi olurdu simdi 10 gun kala basladi suphelendim boyle olup hamile kalan varmi?
Hcivelek Semaa12 canım inşallah öyledir. Çünkü benim 10 gün önceden şişmiş ve sızlamaya baslamıstı ☺️
Mahbuss Semaa12 olabilirde olmayabilir de bende hamile kalırsam nasıl anlıycam bilemiyorum çünkü ben her adet olacağım zaman 9 -10 gün öncesinden göğüste acı sızlama oluyor ama şuana kadar hep adet oldum bekliyordum bence kafana takma düşünme
Deletedmom525 Oladabilir olmayadabilir canım benim genel de yumurtlama dönemlerinde başlıyo sızlama şişme hastalanınca rahatlıyorum ama inşallah güzel haberler alırsın 🙏
Deletedmom525 Semaa12 yani dokunduğumda yada bi hareket halinde acıma oluyo evet sızlama gibi de denilebilir şuan öyleyim çünkü az kaldı
Semaa12 Deletedmom525 hmm bende 2 3 gun kala oluyodu normalde oda cok sizlama olmuyodu seninde 10 gun kala falan oluyo demek olabiliyomus yani
Deletedmom525 Semaa12 ama göğüs hassasiyeti de gebelik belirtilerinden tabi adet tarihin geçtiğinde test yaptır kesin sonuç alırsın inşallah güzel haber olur