Ferda_97 MRVESRV evet hastaneyi biliyorum biraz dolanbaçlı malesef çok yogun kaç haftalıkken gittiniz ?
MRVESRV Ferda_97 yuksek riskli gebelik yazsada randevu al onlar yapiyor detayli. Kendi iclerinde zaten ayarlamislar onu, senin haftana gore detayliya gidip gitmedigini anliyolar. Zaten randevu alirken detayli yapilir ibaresi yok, sen al yinede yapiliyor
Gulsahs Ben gittim hangi doktorda boşluk varsa oraya vermişlerdi randevuyu ben memnun kaldım doktorlardan baya detaylı baktılar kızım ters pozisyondaydı onun için alttan muayene falan etti doktor baya ilgiliydi ücret de ödemedim
Gulsahs Fatmakus25 hayır e nabıza düşüyor ama size 4 sayfalık bir rapor veriyorlar onu kendi doktorunuza götürüyorsunuz e nabızda rapor çıkmıyor çünkü elden veriyorlar
Fatmakus25 Gulsahs ay buna sevindim 😍 bende oraya gitmeyi düşünüyorum daha önce ekimde estetik ameliyatı oldum zaten cok memnun kaldım ordan…. Direk kadın dogum perinatolojiye alıyoruz değil mi
Gulsahs Fatmakus25 evet biz arayıpta almıştım sistemlerimiz bozuk demişlerdi düzeltmişler midir onu bilmiyorum isterseniz sizde arayarak randevu alın🌺
Fatmakus25 Gulsahs uygulamasını kullanıyorum ordan alıcam artık suan 17+4 oldum zaten 2 hafta sonra 20 hafta olcak o zaman alırım