handeozdemir 30+0 olduk kızlar, bugün kontrolümüz vardı bebeğim 1400 gram, 38 cm olmuş. doktorum minyon bir bebiş olduğunu söyledi, sizde durumlar nasıl
Anniskoo0634 handeozdemir 28+3 de 1400 dedi bide doğum pozisyonu almış daha değişir pozisyon ama çatı ağrısı başladı bende bununla beraber. Baskı yapıyor demekki bebis
Surayldz 32 haftaya gireceğim 30 .haftada benim bebiste 1500gr dı çok yakınlar maşallah hep böyle devam etsin inşallah
Siyah-kupu Elifyol 34-35e kadar yolu var sıkmayın canınızı eğer yine dönmezse döndürme egzersizleri var onunla baya sonuç alan var🌸
Bsra23 Siyah-kupu benim bebeğimde 30 haftada 1500 dedi doktor yarın 31 olcak kontrol var bakalım kilo alıyormu bide ters daha dedi yürü falan ikinci gebeliğim ilki normaldi inşallah döner 🙂↕️
Siyah-kupu Bsra23 döner tabiki içini ferah tut bende 30 hafta oldum daha doğum pozisyonu yok doktor daha zamanın var dedi bana
Bsra23 Siyah-kupu yürüyüş yap bebeğin ters ikinciyi sezeryan olma iki kere kesilme dedi bana sanki ben kilo almıştım belki de ondan söylemişti öyle yürüyeyim diye 🥹