mrp2023 bgndgd hafta hesaplaması beta ile yapılmıyor malesef, 3000 leri geçtikten sonra beta karından görünüyormuş kese, ama bende 7000 lere geldikten 4 gün sonra çok kücük bi şekilde görünmüştü kese karından
Cicekbahcesi12 bgndgd ya cikti mi sonucun tebrik ederim canim saglikla kucagina al insallah 🤲 bende bugun gittim 4+5 haftalikti beta da tahminen 1500 lerde iki kere kan verdim bi daha vermedim ama gorunmedi kese
Sizdenbirii1 Cicekbahcesi12 ikimizin de aynı canım adet günlerimiz vs de aynıydı bende4+5 yarın gidicem doktora :)
Cicekbahcesi12 Glsn1 uygulama kac haftalık gosteriyor duyulur buyuk ihtimal ya cok yuksek degeriniz 😍
Cicekbahcesi12 bgndgd bu kullandigimiz uygulamada sol en basta bebegi bolumu var oraya basip son adet tarihini yazarsan bebegin kac haftalik oldugunu doguma ne kadar kaldigini ve her gun bebekteki ve sendeki degisimleri anlatiyor
Sizdenbirii1 Cicekbahcesi12 erken ama kuşum bende kese icşn değil doktorum gel ilaca baslatcam dedi pıhtılaşmaya yatkınlık var o yüzden eğer görürsem de söylerim sana mutlaka seni ne zaman cagırrı peki bi sonraki muayene için
Cicekbahcesi12 Sizdenbirii1 ya bana bugun kan ver iki gun sonra tekrar gel dedi ama ben kan vermedim cok sukur anormal bi durum yok simdilik. Simdi 5 haftalik sayiliriz 2 hafta daha bekleyip Allah nasip ederse hem kalp atisini hem kesesini gorurum diyorum
Cicekbahcesi12 Sizdenbirii1 anladim canim tabi boyle durumda ne kadar erken mudahele o kadar iyi saglikla kucagimiza da alalim insallah 😍
Cicekbahcesi12 Sizdenbirii1 bide evet kese gorursen ve kan verip beta bakarsan bana da haber edersen çok sevinirim 🥰
Sizdenbirii1 Cicekbahcesi12 valla canım kan verir miyim bilmiyorum isterse illa veririm en son 4 gün önce vermiştim 293 çıkmıştı yarın kese görünürse beta vermem ama görünmezse yine içim rahat etsin diye dönüşte veririm sana da yazarım mutlaka :) doktor sana şu haftada görünür vs dedi mi