rumikaa tgbavural 40+1 di normal kontrole gitmiştim eğer açılma vs olmazsa suniye gün verecekti gittiğimde yumuşama bile yoktu ama beneğin suyu azalmıştı 2 gündür sızıntı şeklinde geliyormuş o yüzden gün vs almadan o gün yatışım oldu
Melismelo KonuMankeni KonuMankeni evet bendede onu denediler ve verdikleri gibi dakikasında sancım başladı 😬
KonuMankeni Melismelo evet bana da etki etti hemen. Çok sancım oldu ama açılma olmuyordu. Onu da suni sancı sağladı
Kedilibebekli En azından 41 e kadar bekleyin. Bende de hiç belirti yoktu 40+6 da geldi 1.ve 3.çocuğum ve çok kolay doğurdum kendi sancımla.
Mry2020 tgbavural benim hiç açılmam yoktu suniyle denediler 1.5 cm de kaldı 24 saat boyunca ilerlemedi arada kestiler kendi sancım hiç gelmedi artık dayanamayınca kendim sezeryan istedim. Senin böyle olacak diye bir şey yok ama açılabilir
tgbavural Mry2020 en son sezaryeni bile kabul edeceğim ama devlette biraz sıkıntı sezaryen işi istesem yaparlar mı bilmiyorum en azından suniyle deneseler bari diye cumayı bekliyorum teşekkür ederim cevabınız için 🙏🏻
Mry2020 tgbavural öyle bir durumda kabul et zaten ama devlette sonunda kadar zorlarlar bir sorun başlarsa alıyorlar
tgbavural Opapatya00 son 2 kontrolde bir şey demediler kanalda mı değil mi diye sadece sancıya bakıyorlar 10 gün önceye kadar kanalda değildi en son
Ilosumm tgbavural ilk çocuğumu 40+0 da suni sancı + alttan fitil ile doğum yaptım hiç açıklık veya kanala inme gibi bişey yoktu. Ama tabii çok zor oldu. Şuan 2. Bebeğime hamileyim 38 hafta kendi gelsin diye her gün Allah’a yalvarıyorum çok zor suni sancı bence 🙁😄
tgbavural Ilosumm peki suni sancıyı direkt doktorunuz mu önerdi açıklık olmadığı halde ? Evet suni için zor diyorlar ama ona da psikolojik olarak hazırladım kendimi sabırsızlıktan dolayı sanırım 😄
Citirmom Ilosumm kaç saat sürdü acaba bu süreç? Ben de korkuyorum ama bebeğimin gelmeye niyeti yok mecbur suni alıcak gibiyim
Ilosumm tgbavural evet bebeğin hareketleri yavaslamisti tehlikeye atmamak icin başlatalım doğumu dedi bende tabiki korktum bebegimi kaybedersem diye suniyi kabul ettim o şekilde doğurdum sağlıklı bir sekilde şükür 😄
tgbavural Ilosumm anladım yani benim suyum iyi sancı yok kanalda değil açıklık yok bu durumda başlatır mı suni diye düşünüyorum onun derdine düştüm 😄 teşekkür ederim 🙏🏻
Maviada tgbavural Bende merak ediyorum benimde aynı. Açılma yok , kanalda değil yalancı sancılar var sadece. Dr suni sancı anlamı olmaz böyle dedi kanala inmesi gerek dedi. Böyle olup suni sancı ile doğuran var mı acaba?
tgbavural Mry2020 evet öyleymiş şimdilik her şey yolunda olduğu için belki suni bile vermeme ihtimali var ama ben yoruldum artık 🥹
tgbavural Maviada az buçuk anladığım kadarıyla muhakkak bir sebepten suni veriyolar yani su gelmesi hareket azalması kanalda olması vs gibi bizde de onlar hiç yok..