Sureyya-2626 Girlmama göğüs pompasını çalışan anneler mi kullanıyor sadece ben çalışmıyorum ama bebek memeyi almazsa ya da sütüm çok gelmezse diye göğüs pompası almak istedim eşim pahalı diye sadece çalışan anneler kullanıyor diye bahane etti
Girlmama Sureyya-2626 🤣 yok valla ben suanlik calismiyorum bir kac ay sonra tiyatro ve okul karisacak o zaman da kullanicam suanda da kullaniyorum cunku sut akip gidiyor sagmadigimda sagip dolaba atiyorum mastit olabilirsiniz sut gelmeyebilir bu durumlarda da ihtiyaciniz olacaktir memeyi reddedebilir vs
G12s_18 Sureyya-2626 Sampuanda Dalin yağda mustella öneririm canım tabi bebisiniz karar verecek aslında inşallah alerjik bir cildi olmaz
Sureyya-2626 LadyX Eskişehir deyim bende yakın diye düşündüm ilk de 21+5 deyim şuan perşembe 22 bitecek 🥺🥺 çok duygusal oldum yarısından çoğu gitti bile inanmıyorum
Sureyya-2626 G12s_18 park yatak Elele aldım uyguna geldi, Ana kucağı ve mama sandalyesi bakım çantasını da elele düşünüyorum ama bebek arabası hakkında hiç bir bilgim yok yoyko city düşünüyorum onu da bakalım ne alcam
LadyX G12s_18 peki kanz mı kraft mı daha iyi bir marka? Elele herhalde daha fiyat performans ürünleri üreten bir firma
Sureyya-2626 G12s_18 ağır olmasın, yer kaplamasın bide tek elle açılıp kapansın tek isteğim o gerçekten marka önemli değil ama çoğu marka çok pahalı 10 bin TL nin üstüne çıkmak istemiyorum doğrusu daha oto koltuk da alınacak sanırım
LadyX minnakhanimmm ama mesela bebek arabası düşündüm şu an bakıyorum o kadar çok çeşit var ki neye dikkat etmem gerektiğini bile bilmiyorum 🥺 kafam karıştı. Yoyko city ve elele bebek arabalarına baktım çok farklı hepsi.
G12s_18 Sureyya-2626 evet ama pusetler oluyor hem oto koltuk hem puset o şekilde bir şey alabilirsiniz
minnakhanimmm LadyX travel sistem olsun diyorsan ben yoyko ultimate bebek arabasını düşünüyorum ama bir tık fazla yer kaplıyor ve ağır diyorlar. Ne özelliği aradığına bağlı biraz
2cocuk2kopek LadyX 27-28 de başlanmalı zıbınlar vs civile bakabilirsin bebekken pahalı markalara bakma çünkü o kadar çabuk büyüyorki giyemiyorlar bile
LadyX 2cocuk2kopek çok sağ olun çok kıymetliydi bu bilgi. Kiti kate markası görüyorum ben avmlerde hep. O iyi bir marka gibi geliyordu ama tabi içine bile girmedim daha önce hiç. Yaa en çok %100 pamuk olmasına dikkat edeceğim kıyafet konusunda
2cocuk2kopek LadyX çivilin içinde de normal bebek kıyafeti dışında doğal içerikli var civil baya geliştirdi o konuda kendini . Ben ilk oğlumda siz gibi her şeyi aldım ettim ama cidden değmiyor 2-3 kere zor giyiyor 🙈