ShutUp Bebeğim 1 ay 8 günlük ağladığında başkasının kucağında susuyor ama ben aldığımda susmuyor ya da uyutmaya çalıştığımda uyumuyor yine bir başkası uyutmaya çalıştığında uyuyor. Neden böyle anlamıyorum ve çok üzülüyorum :(
elasevgi ShutUp senin stresini hisseder canım benim. Sakin ol onu sev bol bol uyurken yavaşça konuş kulağına
Tubiku ShutUp çok normal ilk aylarda bizim stresimi yüzünden.. Bizde de öyle oldu zamanla geçti.. 2.ay gibi ben kasmayı bıraktım öyle geçti sanırım.
[silindi] ShutUp benimkini aylarca babası uyuttu,ne güzel işte rahatına bak 4.5.aydan sonra uyumana izin vermez 😁
elasevgi ShutUp ShutUp ve her bebek aynı bende aynı şekilde o zamanlar bebeğim annemde uyuyordu daha çok küçük çünkü şimdi 2 ay 10 günlük oldu beni de tanıyor kucağımda da sakinleşiyor 😍
Tubiku ShutUp bence benimki beni ilk üç ay tanımadı pek, herkeste duruyordu, diğerlerinde daha rahat durup uyuyordu hatta dediğim gibi. Şuan 14 ay, aman anne yanından ayrılmasın 😂 o günler çok uzak değil, zaman hızlı geçiyor
melike1-2 @ShutUp eltimin kızı da bende uyuyordu sankinleşiyordu bebek ağladıkça anne strese giriyor bebek hissettikçe daha çok ağlıyor sen sakin oldukça oda rahatlayacaktır evet can sıkıcı bir durum ama zamanla alıştıkça stres azaldıkça geçiyor
ShutUp melike1-2 cidden o her ağladığında ben daha çok geriliyorum stres oluyorum nasıl susturucam paniğine giriyorum başıma ağrılar girecek derecede oluyor hatta bazen eşim alıyor halimi görünce buna bir çözüm bulmam gerekiyor gerçekten
Girlmama ShutUp benimde oyle bazen annem uyutuyo genelde gergin oluyorum ama sakin oldugumda bende uyuyo