Deleted33000 Elif_su4 28+4 üm göbüş benden önde gidiyor bu gebeligimde çok şiştim hemde birden şiştim nefes alamıyorum resmen
Mrvsmt2502 Elif_su4 38 haftalığım 3 yaş kızımla son ihtiyaçları almak için çarşıya çıktık kimse yer vermedi yani bende beklemiyorum ama bayağı büyük karnım ben görsem birini 1 durak sonra inecek olsa yer veririm kimse vermedi 🥲
Elif_su4 Deleted33000 yaa Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben 7 kilo aldım ama hic belli olmuyor
Deleted33000 Elif_su4 amin canım hepimizinkini inşallah 7 kiloyu sen değil bebeğin eşi suyu vs.oluyor çoğunluk bebiş almıştır
Elif_su4 Deleted33000 cinsiyeti erkek ama kilosunu sormadım hiç ultrason fotoğrafı da vermedi doktorum bilmiyorum maalesef
Arasa Mrvsmt2502 öyle insanlara bende sinir oluyorum gözleri kör galiba görmüyorlar galiba hamileler öncelik tanısalar yalandan yere uymalar kitap okumalar..
Mrvsmt2502 Arasa evet ya maalesef bulunduğum ilde 4 5 tane üniversite var çoğunlukla öğrenci doluydu birde. Hemen kafa çevirmeler başladı
Nurgunay0 Elif_su4 kız ben 35 oldum karnım burnumda resmen ama bana da yer vermiyorlar maalesef şükür ayakta gitmek zorlamıyor beni de sorun değil diyip geçiyorum