Bebek-2025 9 haftalık hamileyim saçım baya dökülüyor öncedende saç dökülmem vardı ama hamilekten beri baya arttı sizde oldu mu
Serpoo Bebek-2025 demir eksikliğnden büyük ihtimalle vitamin ve demir ilacı kullanmaya baslaynca düzelir . Doktorunzdan degerlernze bakmasnı isteyin belki erken baslatır
Sdnrymnklc Bebek-2025 14 haftalıgım öncedende vardı suanda daha fazla demire basladık ama blmıom yine geliyo elime
Momygueen Bebek-2025 benimde ilk haftalar baya dökülmeye başlamıştı 16 haftadan sonra azaldı yavaş yavaş inşallah sizinde öyle olur şuan 25 haftalığım hiç dökülmüyo demir ve d vitamini kullanıyorum onunda etkisi vardır
Bebek-2025 mlkkk yok kullanmıyorum 12 haftadan sonra demir ilacı kullanmaya başlıcam doktor öyle dedi
mlkkk Bebek-2025 hormonlardan kaynaklı da olabilir ama bence kansızlık yapıyor olabilir eğer kan tahlili yaptırdıysanız orda belli olmuştur kansızlık var mı yok mu
Gulsahs Benim avuç avuç dökülüyordu şampuanımı değiştirdim şuan 1 tel falan dökülüyor bioxcin kullanıyorum ben sizde deneyin isterseniz
xEndless Bebek-2025 ilk haftalar benım de aşırı dökülüyordu sonradan durdu.. vitaminlerden kaynaklı sanırım onlar iyi geldi
haticekzgc Hamilelik döneminde saç dökülmesinin artması oldukça normal dökülmeyi azaltmak için swissoderm şampuanını öneririm içeriği temiz dökülmeye karşı etkili bir şampuan