Findik-annesi Seyda-06 Yok hayır şöyle söylim sıfır kusma bulantı değildi ama baya bastırmıştı yemek yemeğe başladım iştahım açılmıştı sadece soğan kokusu ve başka evlerden gelen yemek korkularından rahatsız oluyordum sadece ama önceki gibi asla değildi yani
Esra11_10 Seyda-06 şiddetli değil 15 hafta gibi şiddeti bitiyor bende öyle olmuştu sonra ara ara devam etti
MrvCgn Seyda-06 cok sukur yaradı ama yemek yemek ıstıyorm arrk sankı hıc yemek yıyemıcekmısım gıbı gelıyo
Seyda-06 Findik-annesi soğan kokusu soğanlı yemekler ve dediğin gibi diğer evlerin yaptığı yemek kokusu söylerken bulanıyor insan uluorta kusmamı engellesin bide sürekli bulanmak kötü
Ahsenmira Seyda-06 7-17 hafta arası sürdü benim çok şükür geçti prilam kullandım yoksa yemek yiyemiyordum iki ay hiç yemek yapmadım felan
Aysegul_ll Seyda-06 ben 18. Haftamdayım başlarda en çok kırmızı et ve tavuk etinden tiskinmiştim hala yavaş yavaş var kokusu hele hele hiç gelemiyorum yiyebiliyorum ama zorlanırsam hemen kusuyorum yani bu et tiskinmem geçmedi geçmeyecek gibi de galiba
Seyda-06 Aysegul_ll bendede et tiksintisi var doğrarken kusuyorum elimden kokusu çıkmıyor kıyma görmek nefret veriyor 😒
Findik-annesi Seyda-06 Kullanmanızı tavsiye ederim eğer doktorunuz veriyorsa ihmal etmeyin büyük rahatlık
Aysegul_ll Seyda-06 bi ara kayınvalidemin evinde bozulmuş kıymadan makarna yapmışlardı yemedik asla ama o kokuyu o görüntüyü unutamıyorum şu an en büyük tiskinliğim o 🥲 makarna ve kıyma..
Altin23 Seyda-06 ay o kadar doğru ki. Ben de ilk aşırı bulantı zamanlarında bir daha asla çocuk yapmam diyordum ama bulantım geçti şimdi unuttum bile ne çektiğimi. Allah dayanma gücü veriyor
ebrugns41 Seyda-06 insallah cabuk gecer herkesin farkli cinsiyetle de alakali degil dedi doktor bana 6 ay kustum 7.ayda ara ara bulantim da oluyor
Seyda-06 ebrugns41 yok yok cinsiyet hiç alakası yok gerçekten inşallah zahmetine katlanıp sağlıkla kucağımıza alalım bulantıdan kusmadan şikayet ediyordum bugün kanama alanımın olduğunu öğrendim herşey geçer de allah korusun hepsini