Fadimeanne Bebegımın hareketleri yavaş gibi bir de miğde bulantım oluyor sanki 2 3 gündür. İdrara sık sık gidiyorum şuan tam 33.cü haftam doldu net bilgisi olan.
Fadimeanne bulutunannesi33 bnmde gndz pek olmuyor şuan hissediyorum sanki yer yerinden oynuyor maşllah kendim de sallanıyor gbıyım kalcam yerinden oynuyor gibi
aydemirelif Fadimeanne doğum yaklaştıkça rahim açılıyor ilk doğumlarda doğum kanalına erken yerleşiyo bebekler ondan canım yinede kontrole gittiğinde doktoruna bi sor bakalım
aydemirelif Fadimeanne şuan ağrılarım olsun diye dua eder oldum artık keşke bnmde olsada gelse tabiki hayırlısı olsun da bnm kızda bi anda geldiği için de ağrım acım yok napcaz bilmem😂
Fadimeanne aydemirelif zaten 26.haftada dönmüş başı cuma gidicem inşllah sorarım sağol canım allah razı olsun ilk bnm ve korku çok bu yuzden
aydemirelif Tubiiy inanın hiç kendimi kasmadım kahve çay güzel beslenemiyorum bile yemeyle alakası olmuyor bence kanla vücutla alakalı son zamanlarda bebek alıyor zaten hayırlı doğumlarımız olur işallah 🙏 😊