Cicekbahcesi12 GEBES3 hic belirtim olmadi canim halen de bi belirtim yok 4+5 teyim. Cok yeni oldugumuz icin sanirim 🤭
Anonimmsss GEBES3 belirti mi bilmiyorum ama halsizlik ve göğüs ucuna dokununca acı hissediyorum ama pik dönemim 11 Nisan 13 Nisan da çatlama bu kadar çabuk olur mu bilemedim 😂
Maiyaig Belirti denebilirse yumurtladığım günden itibaren sağ kasığımda feci ağrı vardı, adet ağrısı zannettim zati onun haricinde belirtim yoktu 6. Haftada göğüs hassasiyeti 8 de bulantı 😅 bu kadar
Maiyaig GEBES3 korunuyorken öyle bir ağrı yoktu, sadece adet günümde ağrı olurdu normalde. korunmayı bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım yani o yüzden belirti mi değil mi anlamamıştım
Bbydust Ben de ilk ayağa kalktığımda baş dönmeleriyle şüphelendim, sonra özellikle geceleri kasık batmaları yaşadım ilk zamanlarda. Belirtiler bir gelip bir gidiyor hala çok yeniyim zaten
GEBES3 Maiyaig ben geçen ay ovülasyon kullandıma ma bu ay saldım bi de bir şınav var çalışmam gereken onu çalışıyorum ama arada aklıma geliyor acaba olur mu bu ay diye 🫠 yine de aklımın bi kenarında 🥲
Maiyaig GEBES3 insan kendini başka bir işe verdiğinde hem zaman hızlı geçiyor hemde bebişler süpriz yapıyor benimde ev taşıma telaşım vardı o sıra olursa olur olmazsa sonraki ay diyodum, inşallah senin de kafan şuan meşgulken bebişin süpriz yapar 🌸
GEBES3 Cicekbahcesi12 olabilir canım benimde bat 25 bu ay inşallah mutlu haberler alırım dua eder misin 🫠🫠🥲
Cicekbahcesi12 GEBES3 tabikii Allah im insallah tum bekleyenlere isteyenlere bu mucizeyi tattirsin 🤲🌸
Musilk-1 GEBES3 evet ben adet takibi yapmiyordum zaten yeni evliydim bide hamile kalmışım üzerine adette oldum mude bulantısı ile doktora gittim ilkinde ikincide de korunuyordum zaten 6 haftalık ögrendim karnım davul gibi şişmişti ve hayatında yemeyecegim şeyi hamile kalmışım iki hafta paket paket yedim dedim ne oluyor bana böyle ve evi kaldırıyorum öyle temizlik yapıyordum iki gün lekelenme oldu dedim bu ne biçim adet üc gün arka arkaya sabahları yataktan kusmak için kalkınca test yaptım hamileymisim
GEBES3 Cicekbahcesi12 amin canım inşallah isteyen bekleyen çabalayan dua eden herkese Rabbim en kısa zamanda bu sevinci yaşatsın
patili_kiz90 Çatlamadan 2 gün sonra meme ağrısı , 4gün sonra meme ağrısı ve bel ağrısı , 6 gün sonra bunlara ekstra olarak cilt kuruluğu , yorgunluk ve aşırı üşüme başlamıştı. Ama en net sıkıntım bel ağrısıydı, bıçak gibi battı hareket edememiştim
GEBES3 patili_kiz90 aaa sizin hemen hemen belirtiler olmuş benimde 5. Gündeyim çok hafif göğüs şişliği var ama böyle elleyince falan onun dışında yok sanırım 😅
Minikcivciviimm patili_kiz90 yaa benimde persembe gününden beri belimde çok ağrı var dunden beri göğüs hassasiyeti başladı ve aşırı üşüme var ayy hadi inşallah bende hamileyimdir ya reglime 5 gun var
GEBES3 Musilk-1 siz baya bilmeden bir şeyler yapmışsınız 🫠 nasip olmuş ama çok güzel bilmeden olması da hoş bi duygudur