Nilaydaaa 6haftalık hamileyim kızlar bugün biraz hafif kanamam oldu kahverengi pembe karışımlı sizce normal mi?
Pinar58eslem Nilaydaaa aynısı benimde oldu dün normal deyip gönderdiler kalp atışı var bebek duruyor ama düşük riski var dünden belli çok kötüyüm 😥
Sedaozkn Nilaydaaa benim de geliyor 6 haftaya girdim sadece sildikçe geliyor ve ara ara kalintilar ve yerleşme doktor bana kahverengi gelirse sorum yok bazilarinda doguma kadar devam ediyor dedi yoğun bir akış veya kırmızı gibi gelirse gel demişti. Geri gönderiyorlar zaten bakıp
byk0606 Kan uyuşmazlığı varsa ondan olur, rahimde kan dokusu kurumuş kalmıştır ondan olur, yerleşme tutunma kanamasından kaynaklı olur. Allah korusun aksi bir durum gelişir ondan da olabilir.
Nilaydaaa Pinar58eslem yani şuan birşey yok ama kesildi idrarda falanda herhangi bir sorun yok tek ara ara silerken kahverengilik az az o kadar
Nilaydaaa Ya gelmiyor şuan ama sildikçe kahverengi geliyor az az öyle yoğun bir şekilde değil ama sildikçe kahverengi gitmelimiyim pazartesi doktor randevum var beklemeli miyim?
Ecece440 Doktora git tabi ki gebelik bu beklemeye gelmez. Belki bi sıkıntı var şuan ve erkenden engellenebilecek bir şeydir. Belki de bir şey yoktur ama beklemeye değer mi? Benim de geçen hafta pembe akıntı geldi 5+2yken. Randevum 1 hafta sonra olmasına rağmen Ertesi gün gittim içim içimi yerdi yoksa
Nilaydaaa Sedaozkn ya normal diyorlar evet yerleşme kanaması gibi geldi zaten koyu renk değil açık renk geldi biraz sulu şekilde sonra kesildi sildikçe kahverengi geldi şuan oda yok Allaha şükür kötü birşey yoktur diye düşünüyorum olumlu bakıyorum, Aksi bir durum söz konusu olsa kesilmezdi kan diye düşünüyorum vs yada daha kötü bir hal alırdı eğer yarında böyle birşeyle karşılaşırsam zaten giderim diye düşünüyorum🙃