Pamuk95 Merhaba kızlar, Çağrı beye detayli ultrosona giden var mı aranızda, memnun kaldınız mı, ilgisi nasıldı, teşekkür ederim 🙂
minikkkk_patatessss Pamuk95 çok fazla değilmi ücreti Denizli’de olmasına rağmen beni yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum
Bekcii Pamuk95 ben önce detaylı için sonra da riskli gebeliğim için Çağrı Hoca’ya gittim. Denizli’de yaşamıyorum normalde zorunlu apart tuttum Çağrı Hoca takip etsin diye. Alanında çok iyi çok sakin bir doktor. Doğumu da Çağrı Hoca’yla yaptım iyi ki de öyle yapmışım. 🧡
sedamusa Pamuk95 31+4 haftalığım 20+5 te gitmiştim çok memnun kaldım uzun uzun açıklıyor bebişin herşeyine tek tek bakıyor göremediği yerleri olursa çikolata yemenizi söyleyip sonrasında tekrar bakıyor kesinlikle tavsiye ederim🌸
Pamuk95 Qonca652 en kısa zamanda gelişim geriliği kalmaz insallah, kac dk baktı, ücret ne ödediniz acaba
Qonca652 Pamuk95 amin inşallah 32 haftadayım benim ikinci detaylı ultrasonum şöyle kaç dakika onu fark etmedim bile her şeyi açıklıyor sizi rahatlatıyor önemli olan o.Ücret 4.500 tl nakit istiyorlar.
Pamuk95 Qonca652 teşekkür ederim bilgilendirme yaptığınız için, ben dün sordum bende 5.500 istedi neden böyle bir fark çıkıyor acaba
Qonca652 Pamuk95 yeni zam yapmış olabilirler ben çok üç hafta önce aradım ancak düne verdiler randevuyu çok yoğun oluyor.
Pamuk95 Qonca652 olabilir bende anlamadım neden öyle verdiğim paraya inşallah değer iyi memnun kalırız, evet yoğun baya
Pamuk95 Qonca652 çok soru soruyorum size ama kusura bakmayın, cevaplarsanız sabırla sevinirim, renkli ultroson kağıdı verdiler mi
Pamuk95 minikkkk_patatessss estağfurullah ne yanlış anlaması, bence de çok ama ve durumumuz olmamasına rağmen vericem mecbur, düşük riskim oluştu 10 gün önce ondan daha garantiye almak istediğim için gidicem
minikkkk_patatessss Pamuk95 özel hastaneler ücret olarak evet bir tık fazla benimde düşük riskim vardı çok şükür 31 haftaya kadar geldik tabiki daha bitmedi şimdide tansiyon var onun için dikkat ediyorum umarım hepimiz sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız
Qonca652 Pamuk95 verdiler 4 tanefotosu olan karton gibi güzel bir ultrason fotoğrafı verdiler benim bebek yüzünü göstermedi ama olsun anı hatıra😅🌺🤩 estağfurullah ne sorunu tabi ne isterseniz sorabilirsiniz.
Qonca652 Pamuk95 amin inşallah valla ben Midyattan geldim Denizli sağlık hizmetleri açısından çok iyi 🧿
Pamuk95 Qonca652 ne güzel, benimki de göstermiyor kendini ama inşallah o zaman gösterir bir umut😊🥰 Allah razı olsun tatlı diliniz, cevaplarınız için ❤️