Ecmsyl Happyka yaa ultrasonu bile olmayan bebeme don biçmek gibi olacak ama banada bakarmısınız🥹 daha çok yeni öğrendim allahım bebeyi göremeden nedir bu merak😬 Yaşım 30 Hamile kaldığım ay nisan
Bbydust Arkadaşlar cinsiyet hurafelerini bilmiyorum ama canım deli gibi acı ekşi turşu yemek istiyor maalesef yiyorum da 🤦🏻♀️ henüz çok yeni üstelik. Bu arada acaba bu arada gelip giden regl ağrıları ne zaman geçecek biliyo musunuz?
Kader_41 G12s_18 ay ben ya . Hep erik limon türşu ekşi ne varsa yedim . Herkes erkek diyordu . Makas bıçağı da denedim Çin takvimi de denedim doğru çıktı vala bende
Minaeylul Kızlar peki aranızda kusmayan varmı benim midem arada bulanıyor ama hiç kusmadim peki bunun cinsiyetle bı ilgisi varmi
Emelcannn Minaeylul ben kızım olcak 3 ay boyunca şiddetli kusmam oldu serumlar taktırdım falan kız arkadaşım erkeğe hamile mide bulantısı bi kere oldu benim yeni 16 haftalık oldu geçeli 2 hafta oldu
Emelcannn G12s_18 benimde tuzlu ve ekşi istedi yüzük testinde yuvarlak döndü çin takviminde kız çıktı ve kızım oluyor 😂
Minaeylul Emelcannn 11 haftalık olduk ama hiç kusmadim bu aralar sadece geceleri bulanmaya basladi kusamiyorum ama bulanıyor sadece bunun cinsiyetle bı alakasi varmı merak ettim
Emelcannn Minaeylul yani kız çocuk için kusma hep çok olur derler çevremde erkeğe hamile olup çok kusan kimse görmedim ben çok kötü oldum ve karnım yaygın büyümeye başladı ilk önce sabah bulantım çoktu sonra geceye döndü bence çok kusma mide bulantısı kız çocuk belirtisi ben öyle düşünüyorum
Happyka Minaeylul çift sayı tek sayı cinsiyet hesaplama yaptım, benimde 3 kizim var ilk yaptığım bu hesaplama ve doğru çıkmıştı ve yine doğru çıktı
Nursemablk G12s_18 başıma tuz serptiler burnuma dokundum, makas bıçak olayında makasa oturdum, ilk gebelikte aşırı tatlı yedim şimdi tuzlu şeyleri daha çok seviyorum ikisi de erkek 🤭😂😂