Koc1106 Ben aşırı derecede acı seviyorum erkek bebeğim olacak. Ama bizde şey derler ye tatlıyı getir atlıyı. Ama tatlı şeyleri sevmiyorum. Bence erkek veya kız olması göbeğin şeklinden anlaşılıyor. Sivri göbekle erkek geniş göbekse kız doğru. Bir de karın bölge de tüylenme daha da fazla oluyor. Erkek bebeklerde.
momymomm G12s_18 işte Çin takvimi Rus takvimi maya takvimi, yüzük testi var ya hani göbeğin üstünde sallıyorsun daire olursa kız git gel yaparsa erkek karbonatsa tamamen saçmalık zaten de idrarını döküyorsun içine köpürmezse kız köpürürse erkek falan 😂😂
Havva578 G12s_18 çin takvimi doğru çıktı ve ekşi tuzlu aserme sonucu kizim olacak yani bazilari doğru bence
Happyka G12s_18 kizlarimda hep tuzlu yedim sonuna kadar turşu vs , şuan yiyemiyorum ekşi birşey hep tatlı, birde karnım sivi , maya takvimi tuttu birde cift sayı tek sayı
Zeynepkab G12s_18 bence hepsi hurafe hiç biri tutmuyor her gebelik kendisine özel. Acı ekşi yemekten bir hal oldum ve kız bebeğe hamileyim. Makas bıçak yaptılar erkek çıktı ama kız bebeğe hamileyim. Tuz koydular kafama erkek çıktı ama kız bebeğe hamileyim. Hiç kusmadım çünkü aile genlerimiz bu yönde normal hayatımda da en son ne zaman kustuğumu bilmem mesela gibi gibi daha bir sürü şey bence hepsi hurafe
Cesie Zeynepkab sonunda mantıklı bişe okudum 😂 eskiden ultrason vs yokken tahminlerde bulundukları için hepsi hurafe :)