Hilalmiray34 Kizlar 7 haftalık gebelik genel kan verdim 7.4 crp çıkmış bir haftadır gribal enfeksiyon çekiyorum sıkıntımidir
mrp2023 Hilalmiray34 yüksek çıkmış ama kadın doğum doktorunuza söyleyin belki bi ilaç verir önlem alır
Aylaa123 Hilalmiray34 değeri 0-5 arası çok yüksek değil hasta olduğunuz için bi tık yükselmiş doktorunuza danısın ilaç verir belki doğal olarak da dut kurusu kaynatığ içe bilirsiniz iyi geliyor
zynpknt Hilalmiray34 çok yüksek değil gebelikte bi tık yükselebiliyor grip etkilese daha yüksek çıkardı 30 lara çıkardı
Premsescik Hilalmiray34 benim 5 senedir hiç düşmez crp cuma kan verdim 17 cıkmış yarın kontrole gidicem bana ne dicek bakalım
Burcg Hilalmiray34 geçen hafta doktordaydım hastayım diye benim crp 14.5 çıkmıştı ama doktor ilaç gerek görmedi gebelikte bu değerleri çok normal beklemeyiz zaten sıkıntı da oluşturmaz dedi antibiyotiğe gerek yokmuş yine de doktorunuza danışın tabi
Hilalmiray34 Hepinize teşekkür ederim demekki gebelikte vücut crp yüksekligi normal bi değer olarak görülüyor
seyma0661 Hilalmiray34 değeriniz çok yüksek değil hem hamilelerde hemde grip durumunda enfeksiyon değeri yükseliyormuş. Benim 38 olmuştu doktorum normal grip olduğun için, parol ve ıhlamur iç geçer dedi öyle de oldu. Ama yinede doktoruna danış tabiki
12457531_ Kızlar crp sağlık ocağında önce 11 çıktı tek kullanımlık urocare ilaç kullandım sonra bugün kadın doğum doktoruma gittim idrar ve kan verdim crp 9.77 çıktı korkmalimiyim ne yapmam lazım acaba