Womanmom15 ecrinn_ açıklığa bağlı ve kendini kasmaman lazım benim ilk kontrolümde 3 cm açıklık vardi ve ne yalan soyliyim canım acıdı ama saniyelik sonra dogumum olacagi Zaman ebe bakmıştı catalda 6 cm açıklıkda o kadar canım yanmadi kendini kasmaman gerekiyor
AdaKaranfili ecrinn_ hayır ağrı olmuyor.kendinizi rahat bırakın. İkinci doğumda 5 cm acikligim vardı kontrolde .hisetmedim bile bakarken
Rafaelli ecrinn_ dun acıklık var mı dıye acıle gıtdım 2ci kez baktıramadım acıdan dolayı ilkinde agladıktan sonra baka bildiler
ecrinn_ Womanmom15 hiç açıklık yok şimdilik 😂🥹dr baktı canım biraz yandı normal yapabilir miyim diye tereddüt ettim
ecrinn_ AdaKaranfili ya ama işte benim açıklık hiç yok dr baktı şimdi belkide açıklık yok dşye biraz acıdı
AdaKaranfili ecrinn_ bende de ilk bebekte acikligim hiç yoktu. O zamanda bana dedi rahat ol derin nefes al.saniyeler sürdü bakması. Ağrı falan olmadı.
ecrinn_ Rafaelli 😬yok kız ilkinde çok fazla acımamıştı ikinci de hafif ağrı hissettim ben siz bende kendinizi kasmışsınız çok burdakiler derin nefes alın acımıyor demişler
Ecemesen ecrinn_ 39+3 banada dün acilde bakıldı acıklığım yok ilk defa bakıldı cok kastım kendimi korkuttm biraz acıdı kastım için