Kayzennn Anneler 1 numaralı bez kaç adet alınmalı evet bebekten bebeğe değişir ama günde ortalama kaç defa değiştirilir
LavinsMom Kayzennn ilk zamanlar 10 tane falan neredeyse bez degistiriyor. cisi cok oluyor gunde kac defa kaka yapiyor falan. Bide bu bebekten bebege degisiyor. Bebegin dogum kilosu kilo alimi falan cok etki ediyor. Cok almayin yani bittikce alirsiniz zaten
Donaldvetomris Kayzennn ben 100 lü paket aldım 1 tane cumartesi doğum yaptım yaklaşık 30 dan fazla kullandık bile büyük ihtimal bir paket daha almam gerekecek
Kayzennn kurkmantosuzmadonna bir tane 210 lu paket aldık iki tane de evde 42 li paket var bana fazla gbi geliyor elimizde kalsın da istemiyorum eşimde bsey olmaz diyor sizce fazla mi
Kayzennn LavinsMom bir tane 210 lu paket aldık iki tane de evde 42 li paket var bana fazla gbi geliyor elimizde kalsın da istemiyorum eşimde bsey olmaz diyor sizce fazla mi
kurkmantosuzmadonna Kayzennn fazla almayın bebeğin cildine gelmeyebiliyor. Ben o hataya düşenlerdenim bebeğimde pişik yaptı marka değiştirmek zorunda kaldık . Üç paketi elimde kaldı
LavinsMom Kayzennn daha fazla almayin. Ben de ilk 180 tane almistim galiba sonra bi paket bi paket aldim bittikce. 10 tane falan kalmisti kendim kullandim. Regl icin 😄
Asi_07 Kayzennn 2 kilo 590 g doğdu 4 paket 1 numara kullandık 2. ayına 2 numaraya geçtik 2 pakette onu kullandık 3. ayımıza yeni girdik 3 numaraya geçis yaptık kilo ve gelişimine göre ilerleyin
MadameHappy34 Kayzennn Çok hızlı büyüyorlar fazla stok yapılmamalı bence. Biz çok kısa süre 1-2 paket 1 numara sonra 2 numaraya geçmiştik. Ve her marka her bebeğe iyi gelmiyor,ben lotus ile başladım sleepy de denedim en son lovegreen ve biolane de kaldık.
Aylaa123 Kayzennn ben ilk doğduğunda 10 12 değiştiriyodum bazen 15 bile oluyordu oğlum dakka başı kaka yapıyordu
S1nbkr Kayzennn # bizde 400e yakın 2 no var 1 no almadık hiç hediye de geldiydi o yüzden fazla var ama diyorlar ki 1 ay falan kullanılıyor. onun dışında 1 paket 3 no, 4 küçük paket 4 no aldık. Stoklama yapmadım öyle inş kullanırız