MadameHappy34 🙁İkinci gebeliğim bu kadar uzun sürmez diyordum 7.ci haftalar başladı,hala yiyemiyorum her şeyden midem bulanıyor su bile içmek istemiyorum.. Kraker bile almıyor midem. Sizin ne zaman bitti tam? Oğlum da bu haftalar da bitmişti.
Fatmadmr37 MadameHappy34 benim de ikinci gebeligim ikisinde de 12. Haftamda bitti çok şükür. Gerçekten öyle zor durum ki insan nefes almak bile istemiyor burnuna koku gelmesin diye. Umarım bir an önce gecer.
MadameHappy34 Fatmadmr37 İnsaAllah 😞tam böyle bitti diye umutlanıp iştah ile yiyorum kalabalıkta eve zor geliyorum midem fokur fokur.
Esseraa22 @MadameHappy34 bitmedi 18+6 hala devam bulantı kusma zorda olsa yiyorum biraz biraz su çok içiyorum
Esseraa22 @MadameHappy34 yok 3.hamileyim kız diğer iksiide kız ama onlarda hiç bulantım kusmam olmadı dün bir teyze dedi bulantı kusma çok saçlı olacagi anlamına gelir dedi bakalım doğunca göreceğiz gerçekten oylemiymis😁
MadameHappy34 Esseraa22 Doğru olabilir bende ilk gebeliğim de aynı şekilde çok kusuyordum ve oğlum 🫣 Siyah uzun bol saçlı doğdu
Esseraa22 @MadameHappy34 maşallah diğer kızlarda yaşamadım fazlada saçları yoktu zaten doğrudur belki