anneolucam
Benim eşimde kasık fıtığı da vardı. Fıtığı kapatmak için parça atılıyor o zorladı eşimi. Çünkü ağrılarından şikayetçi olduğunda doktor atılan parçadan ötürü demişti . Sadece varikosel ameliyatı olsaydı çok daha kolay atlatırdı galiba. Bu arada eşimde uzun zamandır varikosel vardı ama sperm değerleri çok iyiydi. İleri hareketli % 72 ,%46 ileri hızlısı vardı morfoloji %5 ti bununla gebelik oluyor. ( varikosel sperm değerlerini düşürür diye olmadı eşim başka insanların başına geldiğini okudukça tedirgin olduk )Biz aslında o değerlere güvenip gittik tüp bebeğe. Ancak spermler sayısal anlamda iyiyse de dna hasarı olabılıyormuş biz bunu bilmiyorduk. Hatta şimdiki sonucu 2 sene önceki sonucuna göre daha kötü. Ben doktora dna hasarı açısından karşılaştırırsak bi fark oluşmaya başlamış mıdır hocam diye sorduğumda 100% dedi iyileşme olur dnada da dedi
Klomen kullandı. Ara kontrolde ( ameliyatının 5.ayı dolmuştu ) hormon değerlerine bakıp devam etmesini istedi. Başka bi takviye vermedi. Ben 3 ay keçiboynuzu içirdim.