24fatma suletnc serap hanimin muane ücreti 130 tl mi bende yüzyıl da hale hanıma gidiyorum 95 tl muane
suletnc 24fatma hale hanımdan ben memnun kalmadım canım o yüzden Serap hanıma gidiyorum en basından beri
semazkcblc Muwahhide Bezmi Alem dragos Hastnesi Şerare Moridi. Ama böbet usulü çalışıyor, gündüzleri yok. Harika bi insan😍 çok tatlı bi kadın. Ben bazı sebeplerden dolayı memleketime döndüğüm için devam edemedim açıkcası onun ilgisi ve güleryüzünü de hiç bi yerde bulamadım😔 gerçekten çok özlüyorum doktorumu😔
Muwahhide semazkcblc daha önce ki gebeliğimde o hastaneye gittim , beyhan hanımdı sanırım , düşük yaptım daha sonra devam etmedim. Siz doktor konusunda şanslıymssnz , hakknzda hayırlısı olsun , bende bugün karar verdim veraya devam edicem inşaallah .
24fatma Muwahhide fiyat gerçekten cok uygunmuş. Dogum aksam yada haftasonu olursa doktorunuz geliyo mu peki?
Muwahhide 24fatma bunu sormayı unuttum ama galiba geliyor , haftaya yine gidicem sorarım inşallah , normalde bazı hastnlerde gece olunca ekstra ekip parası da alınıyor doğum için burda onu sormustum ekstra ücret yokmuş.
denizannee Sebnemust şaşırtıcı bir durum uskudarliyim yıllardır esnafim burda kimseden zeynep kamille ilgili olumlu bi cümle duymadım. Sizin için iyi olmuş ama sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙇♀️