Luluse Merhaba kızlar Bebeğim baş aşağı fakat bir türlü inmiyor bugün doktor baktı alttan açılma yok aşağıda inmemiş. Bence sezeryana alalım diyor. Kordon dolanması 3 haftadır var. Aşağıda rahat inemiyor olabilir. Ben normal doğumu tercih etmek istiyorum fakat bebek inmediği için sezeryana alalım diyor ne yapacağımı bilemedim. 39+2
Bulutseveer Luluse benim de aynıydı 38de gittiğimde bebek çoktandır baş aşağı ama inmemiş hiç açılma falan da yok dedi doktorum ama yürüyüş vs verdi egzersiz, yarın yeniden gideceğim 39+1de yine hareketlenmele olmamışsa rahim masajı yaparız demişti baklaım ben de bekliyorumm
Ayse3434ay Luluse rıske atma doktoruna guvenıyorsan kabul et derım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsın
Rafaelli 38+0 haftam, dun komtrolde bası asagı oldugunu bir kez dolanması oldugunu soyledı başı kanala yakın ama tam yerleşme yok dedi ,istersen sunı sancıyla dogumu başlatalım dedı ıstersen beklıyede biliriz dedi bende eve geldım
Luluse Rafaelli bugün devlet hastanesine gittim orada dedi ki benim takipli hastam olsaydın ben 41. Haftaya kadar seni bekletirim. Özel hastaneler bu gibi durumlarda hemen sezeryana başvuruyor biz devlet hastanesinde genelde bu durumda bekletiyoruz dedi
Bulutseveer Luluse sabah biraz kanamam olmuştu nişanım gelmiş 1 cm de açılmam olmuş süreç başlamış dedi bakalım biraz sancım da var