Bnguuu_102 Iremyl sleepy bio natural kullanıypruö eğer sleepy almayı düşünürsen sakın ha sakın yeşil paketini alma bio natural yazan paketi al yeşil paket rezil derecede koku yapıyor
cerengeredeli Iremyl goonla başlıyim dedim bende, iki ayrı paket almaktansa. Goonu begenmezse totisi hemen gider baska bir marka alırım her yere çok yakınım çok şükür ☺️
Merve_kucuk Iremyl pure baby aldım ben onu kullanacağım. 1 numara 120 adet yetiyor aşağı yukarı. Sonra direk 2 numaraya geçiliyor zaten.
Psikoanne Ben hep sleepy aldım , umarım bebeğimin popişi uyum sağlar. Yenidoğandan 1 numaradan yani iki paket , 2 ve 3 numaralarını hatta 4 ü de aldım . Biraz risk almışım gibi ama bakalım
Bnguuu_102 Iremyl bio naturalin dışı pamuk gibi asla ama asla koku yapmıyor bedenleei daha tutarlı yeşil paket çok fazla şişiyor bedenleei çok alakasız ve çiş bile yapsa kokuyor
Bnguuu_102 Iremyl bir de bio naruralin gross paket olup olmadığına dikkat et çok pişman olursun gross paketlee diğerlerinden farklo geliyor sızdırıyor
Bnguuu_102 Iremyl bir de bio naruralin gross paket olup olmadığına dikkat et çok pişman olursun gross paketlee diğerlerinden farklo geliyor sızdırıyor