Sevgilimmmmmmm Çok kötüyüm sinirden ağrıdan ağlıyorum evimi toparlayamiyorum daha kahvaltı bile yapmamisim. Dün toplasam yarım saat yürüdüm dün geceden beri kalça ağrısından hiçbir şey yapamıyorum normal mi çok korkuyorum 😐
Rumeysaozcann Sevgilimmmmmmm magnezyum eksikliğinden oluyor doktoruna danışıp ilaç alabilirsin ve günde en az 2 sade soda içip kabak çekirdeğiyle destekleyebilirsin 🌸
Zg6641 Sevgilimmmmmmm benimde öyle maalesef yürüyüş yap dedi doktor yürüyünce sanki kalcam yerinden çıkmış gibi ağrıyor
Cugulibinnazzz Sevgilimmmmmmm ayyy geçmiş olsun canım, bel fıtığı var muhtemelen,o yapıyordur bende çok aglardimmmmm, hiçbirsey yapamazdim bol bol dinlen lütfen,temizlik o,bu, şu hiç uğraşma derim 🥺🥺
nevaneva Sevgilimmmmmmm bende valla dün öyleydim 34 haftaya gircem gece resmen sağa sola dönemedim zor yürüdüm eşime masaj yaptırdımda biraz açıldı bide magnezyum içiyorum oda iyi geldi yoksa zor kitlenip kalıyor insan masaj çok işe yarıyor
Rumeysaozcann Sevgilimmmmmmm demekki yeterli olmuyor ilaç onu mazgenzyum içeren yiyecekler sodayla falan desteklemen gerekiyor aynı şeyleri yaşadım bunları tükettiğimden beri kalça bacak ağrım hatta hiç ağrım yok 39 haftalık olucam yarın her gün temizlik yapıyorum
Ssinem24 Zg6641 ben hamileliğin başından beri ara ara vururdu şimdi 36 haftalığım geceleri kalçamın ağrısına uyanıyorum
Sevgilimmmmmmm Cugulibinnazzz hamileliğimin başından beri var bu ya artık dayanamıyorum oturdum mu kalkamıyorum 😬
Nutella- Maalesef normal ben de magnezyum kullanıyorum ama bir işe yaramıyor, ilk gebeliğimde de bunda da bacak kalça ve bel ağrısı mahvetti beni az bi temizlik yapsam bile yürüyemiyorum gece uyutmuyor çok yoruldum artık keşke çevremdeki diğer hamileler gibi olsam diyorum ama maalesef