Tuttii başınız sağolsun çok üzüldüm, Allah sabır versin 😔 Evet Erdem hocayla devam ediyoruz, ben de dış gebelik ve kimyasal gebelik sonrası Mehmet Sinan hocaya gitmiştim, trombofili paneli baktırmıştı, bende de pıhtılaşma faktörlerinden biri mutasyonlu çıktı. Erdem hoca o konuda hemen tereddütsüz kan sulandiricilara başladı. Çok kibar ve iyi bir doktor bence. Sadece takviye konusunda ben içime sinmedi. Multivitamin kullandiriyor ve hiç takibini yapmiyor. İlk gittigimizde yapilan rutin testler hariç hamileliğim boyunca 1 kere tam kan sayimi istedi orda da demir b12 filan bakılmıyor. Ama demir eksikliğine işaret eden şeyler çıkmasına rağmen bir şey demedi. Sağlık ocağına gittim onlar baktı demirim ve b12′im baya düşük çıktı, Erdem hocaya söyledim düştüğü halde hiç destek olmadı, yeter doğuma kadar filan dedi ama ben cok halsizdim ve etrafimda da herkes belli bir haftadan sonra demir d vitamini filan başlıyor ama Erdem hoca hiç önermedi. Saglik ocağı başladı demire ve d vitaminine çok önemli diye. Onlarin verdigi demir de hicbir ise yaramadi. Sehir hastanesine gittim en son onlar düzeltti değerlerimi. Yani sadece bu konuda neden böyle bir tavri var anlamadım bir bildiği vardır diye de düşünüyorum ama ben çok yorgundum cidden o yorgunlukla doğuramazdım bile o yüzden başka doktorlarda aradım çare. Bir de mesela idrarda protein kaçağı çok önemliymiş, sağlık ocagindan aradilar sordular var mi diye bilmiyordum çünkü idrar tahlili de bakmiyo4 öyle 1 kere bakti sadece. Yine de rutin kontrole gidiyorum, eşim de girebiliyor, sorularımızı da sorabiliyoruz, ultrason muayenesine daha cok güveniyorum Erdem hocanın