Esraabrklu Kızlar göğsümün etrafında lekelenmelee oluştu ..hamilelikten önce yoktu tabi.hani bazılarının yüzünde çıkar ya hamilelikte.benim ise göğüslerinde çıktı . Sizce sonra gider mi kalıcı midir
Busranagme Esraabrklu doktora sorucam unutuyorum . Ama araştırdım olabiliyormuş geciyormus daha sonra
Glraras Esraabrklu merhaba, dün Randevum vardı doktora sordum. Benimde iki göğsümde kahverengi lekeler oluştu Doğumdan sonra geçecek mi dedim. Belli olmaz bazı kadınlarda bir kısmı kalabiliyor dedi.
Glraras Esraabrklu çoğu geçer zaten dedi. Hatta hepsi bile geçebilirmiş ama bazı kadınlarda bir kısmı kalırmış. Bu da hamileliğin güzel yanları demesin mi doktor bana😂
Busranagme Esraabrklu Benım göbegım de aynı lekeden çıkmıştı . Doktorum lubex adında leke kremi vermişti ve 3 kullanmada geçirdi ama baya pahalı krem . Ondan sürüyorum bakalım keske iyi gelse
Esraabrklu Busranagme pahalı dediğin ne kadara fiyatı ??? Ve işe yaradı mı yani tamamen gitti mi lekeler
Busranagme Esraabrklu göbeğim de oluşan kahve lekeyi tamamen geçirdi . Doktor doğumdan sonra da kullanacağımı söyledi . 380 tl civarında almıştık Can'ım . İnternete de satışı var ama güvenli olduğunu düşünmüyorum .