Merida06 Arkadaşlar ikiz annelerini göreyim bi ne zaman kaçıncı haftada öğrendiniz 9 haftadan sonra öğrenen var mı
Bebegim3444 Merida06 Ben altıncı haftada öğrendim ama eşimin kuzeni 12. haftada öğrendi tek yumurta ikizleri olduğu için görünmedi 12. haftada gördüler ama ben hemen altıncı haftada öğrendim
melikeyimmmmm irmmoom aileniz de ikiz var mı? Ben ikiz olsun çok istiyorum erkek kardeşlerim ikiz bizim ailede var ama bende olur mu bilemiyorum😅 keşke olsa
Merida06 irmmoom yaa ne güzel benimde öyle ihtimal var biri dolu biri boş dedi kesenin 9 haftalık olduk
Maiyaig melikeyimmmmm benim ve eşimin ailesinde hiç yoktu hatta sülalemde bile geçen sene tek yumurta ikinizlerine hamile kaldım kendiliğinden 🥹
melikeyimmmmm irmmoom ne güzel yaa 🥹😅 maşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma İnşallah 😅
Bebegim3444 Merida06 evet tek kesede iki bebek görünmese de zor oluyor çift kese görünmesi daha kolay😃 İkizlerim olsun istiyorsun
Merida06 Bebegim3444 yani aslında istiyor muyum bilmiyorum 😀 iki kese var ama birine boş dediler 9 haftalık olduk acaba diyorum doktorlar mı göremiyor 🙃