Koala_ Kızlar gebeliğinizin ilk haftalarında ağdaya vs gittiniz mi ? Ve ilerleyen haftalarda nasıl özel temizlik yaptınız? Bence her hamişin aklındaki sorulardan biridir bu hadi birbirimizi bu konuda aydınlatalım🫶🏻
2bebelianne Koala_ ben kendim yapıyorum ama doğuma gitmeden son temizliği kuaföre bırakıyorm tabi tepeden tırnağa
Balbebek012 Koala_ ben en baştan sona hep ağdaya gittim en temizi ağda bence 1 buçuk ay idare ediyorum
Mrvklnc Koala_ ben ilk gebeliğimde baştan sona kendim ağda yaptım ama son zamanda çok zorlanmıştım karnımdan göremediğim için. Kuaföre gitmek de hiç aklıma gelmemiş o zaman nedense. Bunda bi aksilik çıkmazsa inşallah son zamanda kuaföre gidip baştan aşağı temizlenmeyi düşünüyorum
buse2507 Koala_ Selam canım ben 6 haftalık gebeyken tüm vücut yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 💐
Ceydaaas1 2bebelianne ya ben geçen evde denemeye kalktım becremedim sonra gittim jileti vurdum siz hangi markayı kullanıyorsunuz
Koala_ 2bebelianne bende öyle sürekli yaptırırım ama gebelik konusunda da merak ettim bir danisayim dedim 🫶🏻
mavideniz9696 Koala_ Ağda ne gibi bir sorun yaratacak ki ilk haftalarda da son haftalarda da ağda en temizi
Koala_ mavideniz9696 doktorlar son haftalarda kasılmayı tetikleyebilir diye tavsiye etmiyorlar. Ağda sırasında acıyla kasıp gerilme olduğu için riske atmayın diyolar.
Esmanurs Koala_ hiçbişey olmaz canım biz bebegi özel bölgede sanıyoruz 😂 halbuki o cok daha yukarda güvende kendini cok kasma sadece bişey olmaz
2bebelianne Ceydaaas1 ben cam sakızı ile alıyorm hazır agdalar kırıyor cam sakızı en iyisi ama el alışkın olmazsa yapamazsnz
2bebelianne Ceydaaas1 dışı yeşil kutu içeriği sarı ağda bezi ile de kullanabilirsiniz eritip ama ben katı kullanıyorum biraz yumuşatıp o şekilde
Hhatiicee Agdanın hiçbir zararı yok cnm doktorumada sordum gittigin kuaför yada guzellik merkezinin temiz olduğundan emin olduğun sürece vucuda ve çocuğa bir zarari olmaz dedi
Koala_ Hhatiicee çok fikir ayrılığı var ya insan muallakta kalıyor 😬 ama ben giderim muhtemelen içim pek rahat etmiyor 🤗