AsiL Sibel0881 ben 8 haftalık ken başladı şuan dokuz atındayım toplamda 6 kez alttan muayene oldum,sorundan şüphelendiler,korkacak bişey yok alttan daha net görünüyor o sebeple şüplenirlerse bakıyorlar korkma
RabiaGlck Nrgll ne acısı ya abartıyorlar bir şey hissetmiyorsun bile 10 saniyede bitiyo yeterki kasma kendini
Nazolii Nrgll bunda kendini kasmamak çok onemli sıkarsan abartirsan acı oluyor ama ne kadar az heyecan ve özguven yuksek ise kolay geciyor 🤗
Nrgll RabiaGlck insallh kasmam kendimi ama insan ister istemez farkinda olmadan bile bazen kasabiliyo kendini
Nazolii Nrgll biraz kendinle alakalı canim benim doktorum erkek bide ilk hamileligimde attiginda ben gözümü kapatim baska sey düşünmeye basladim kasmicam kendimi diye tedbirledim cunku rahmim dar benim aniden girilince aci olacagini dusundum öyle bir seyler yaptim 🙈
Nurrrrr Canım benim doktorum yatışımı yaptığı gün baktı 40+2 de yeminle hiç acımadı canım doğum yaparken sürekli bakıcaklar canım neden korkuyorsun ki yani Rabbim yardım ediyor