SMYR_A Kızlar doğum yapalı 50 gün oldu bu gün hala akıntım devam ediyor. Tahimini ne zaman biter ya da sizlerin ne zaman bitti.
mlkkk SMYR_A benim 52 gün sürmüştü ama son bir haftası adet görmüştüm oydu ondan sonra tamamen kesildi 60güne kadar normal diyorlar sonrasında geçmezse kadın doğuma görünün
annesio SMYR_A ilk gebeliğimde 25 şimdi ki 10 gün sürdü 🤷🏼♀️ Fark eder mi bilmiyorum ama ikisi de normal doğum
keyfimin-kahyasi-misin SMYR_A İlkinde bir ayı bulmadı oda sarı akıntı şeklindeydi şuan kanama şeklinde iki gün sürdü Şimdide pembemsi akıntı seklinde az az 🥲9 günlük sayılırım
SMYR_A mlkkk hm anladım ya benim böyle damla damla oluyor ne zaman bitecek artık çamaşır değişmekten bıktım gerçekten
SMYR_A yeni_anne2 ya benim de 30 günde falan bitti ama böyle beş gün yok beş gün sonra hafif hafif akıntı oluyor sonra pembemsi akıntı oluyor sonra tekrar kesiliyor bir hafta falan olmuyor öyle ondan sordum ne zaman biter diye artık çok sıkıldım 😐😐
yeni_anne2 SMYR_A benim biter bitmez regl oldum 40 ıncı gün tamamen bütün kanamalrım bitmişti ama benim de kesilip kesilip geliyordu merak etmeyin biter bünyeden bünyede değişiyor