Mrv-ElfAda Kızla sa çok şaşkınız eşimle. Bi oğlumuz var 3.5 yaşında. Ben 34 yaşındayım. Ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Şimdi ikiz gebelik olduğunu öğrendik. Ben anne tarafımda varmış. Var mı böyle bi durum yaşayan kimyasal sonrası?
Zeszy Mrv-ElfAda birşey olmaz Allah yardım eder 1 kereden iki tane zaten aynı yorgunluk hep insana kalıyor
Nisannurr Hayırlı olsun vardır Allah’ın bir bildiği 😍 bende 3 defa kimyasal yaşadım inşallah bende senin gibi ikizler müjdesini duyarım 😂
Mrv-ElfAda Nisannurr Sizin var mı başka çocuğunuz. Benim 3.5 yaşında bi oğlum var birde. Çok hareketli ama çok akıllı😂 İkizlerle o baya zor olacak ama dediğiniz gibi vardır Allah’ın bir bildiği. Sağlıkla gelirler inşallah . Yaşım geçiyor 2. Olsun dedik gözüm kesmez dedim Rabbim 2 tane gönderiyor 🥰
Nisannurr Mrv-ElfAda maalesef yok canım, İnan çok isterim aşırı yaramaz olsun ama benim kendi evlatlarım olsun 3-5 sene değil mi geçer zaman. Evet yorucu günler seni bekliyor ama çabuk geçecek şükür et ❤️
izel_ Mrv-ElfAda hayırlı olsun inşallah 🌸 bende Ocak ayında kimyasal geçirdim bugün 4+6 da gittiğimde çift kese görünüyor ama takip edelim dediler sizin nasıl oldu acaba
Mrv-ElfAda Nisannurr Allah kucağını boş bırakmasın isteyen herkesin 🤲 İnşallah tez zamanda olur. Benimkilerde sağlıkla gelir inşallah . 3 çocuk zor olacak elbette ama büyüyecekler Bebek kalmayacaklar ☺️
Mrv-ElfAda izel_ Valla tamamen doğal yolla oldu. 7+4 şuan. Kalp atışlarını duyduk dün. Keseler altlı üstlü duruyor. Dublex diye dalga geçti doktor hatta😂
Mrv-ElfAda izel_ Kimyasal gebelik sonrası olgunlaşmış yumurta sayısında artış mı oluyor acaba sanki öyle birşeyler yazıyor internette. Kesin bilimsel bi bulgu olmasada ikiz olması kimyasal gebelikten sonra döllenme olmasından kaynaklanabilir mi?