Ahsenmira Hafta kontrolümde doktorun birkaç soru sordu ( ailede şeker var mı? Ve kaç kilo aldın diye iki iki buçuk kilo aldım sadece ) şeker yüklemesi yapmıcam sadece açlık ve tokluk şekerine bakalım yeterli dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Cnhavva Ahsenmira benim doktorum da hemoglabin a1c bakti 3 aylik sekere bebegin suyu kilosu vs de iyidi ekstra yükleme istemedi
MaviNur25 Ahsenmira bence en iyisi bebekte suda vs bi problem yoksa aclıga ve toklug bakılması daha iyi yükleme yaptırma ben ilkinde yaptırmamıstım bu şekilde işlem görmüştüm şimdi 2.gebelik mecbur suyum fazlaydı yükleme yaptırdım zorunlu zorla içtim resmen kıvrandım yinede siizn kararınız
Tubayo Ahsenmira ailem de şeker yok ben doğuma bile -1 kiloyla gittim yani çok zayıfladım hamileyken ve gebelik şekerim vardı. Normal şeker ölçüsünde de çıkmadı benim herşey normal görünüyordu
Ahsenmira Tubayo geçmiş olsun napsam bilemiyorum dr yaptırmak istiyorum desem inatlaşır mı benimle acaba
Tubayo Ahsenmira eğer yemekten hemen sonra uyuma isteği aşırı halsizlik gibi sorunlarınız yoksa çok da mühim değil.
bad35 Evet bana da sordu annem şeker hastası dedem şekerden vefat etti. Aile riskin olduğu için yaptırmanı öneriyorum risk olmasaydı sadece açlık tokluk şeker takibi yapmanı isterdim dedi