Noluyoya Bende 28+4 sırt ağrılarım çok arttı gece 40 kere uyanıyorum çarpıntılar var şişkinlik hissiyatı mide rahatsızlıkları devam ne zormuş ya hamilelik
monica50 Tontis2025 benimki şuan baş geliş ama her an her şey olabilir normal diye gidip sezaryene dönen çok var 😂 gönlüm normalden yana ama bakalım bebiş nasıl isterse öyle olacak
Tontis2025 monica50 ay inşallah nasıl istiyorsanız öyle olur ben halen idrak edemiyrm doğum yapacağımı🤣
Noluyoya Pinnar7 Bende öyle düşünüyorum ama masa başı işim oturmaktan karnım ağrıyor kaburgam batıyor ayakta da çalışmak daha zor bu durumda her türlü zor valla ama evde dursam bende düşünmekten sıkılırım panik yaparım o yüzden çalışmak daha iyi
Noluyoya Tontis2025 Kanala dönmesi için erken değil mi bu tabiri tam bilmiyorum kanala inmesi son haftalarda oluyor da dönmesi ne :)
1Prensess Kızlar ben de 29 haftaligim pilates yapın çok rahat edersiniz vücut agrilariniz baya hafifler
1Prensess Tontis2025 evde yapıyorum hazır aylık paketlerden alıyorum. Şuan simge duman 7. Ay egzersizlerini satın aldım onlarla evde kendim yapıyorum