lalemgul Adet biteli 23 gün oldu bugün adet günüm beta 25.9 çıktı doktor çok düşük dedi 1000 lerde olması lazım dedi düşükle de sonuclana bili dedi cuma günü tekrar kan vermeye gidicem moraller sıfır oldu 🫤🫤🫤 Benim gibi aynı durumda olan varmı
Alya05 lalemgul ne alakası var Zaten bugün adet gününüzmüş hiçte düşük değil önemli olan güzel artmasıdır doktor bey saçmalamış inanki Bazıları değerleri 10 la öğreniyor
yagmurx lalemgul kendinizi strese sokmayın geç döllenme olabilir ben adet günümde 220 çıktı geç döllenme büyük ihtimalle dedi artışda iyi çıktı bebeğinizi strese sokmayın içiniz rahat olsun herşey olacağına varır
Busravezeytin Benim de adetime 2 gün kala 26 çıktı. Dün verdim kanı. Birkaç gün geçmesini bekliyorum bana da aynısını dedi
lalemgul Busravezeytin insllh hayırlısı ile yükselir değerlerimiz🫤🫤bende yarın tekrar kan vermeye gidicem sen ne zm vericejsn
Busravezeytin Alya05 Alya05 sormayın daha hamileliğin belli değil falan dedi sevdiklerime bile söyleyemedim henüz
Alya05 Kanama yoksa dış gebelik şüphesi yoksa değeriniz zaten yükselecek bunuda kan verdiğinizde göreceksiniz yükseldiğini. Belliki geç dölleniyor
Damla4206 Busravezeytin bu tarz beklemek çok zor bende çok erken test yaptım ön gün önce varsa hafifte olsa silik çıkar diye silik çıktı ama geç gözüktü bugün adet günüm test yaptım yine silik çıktı ama yapar yapmaz belirgin oldu kafamda şimdiye kadar net olmalıydı neden yükselmedi kimyasal mı diye şüpe var kanda bile gözükmüyor az sa artış yoksada kimyasal beklemek zor adeti bir 4 gün geçsin adet olmasam doktora gıtcem
Minik_04 lalemgul bence de gitmelisin sadece sağlık ocağı doktorunun demesiyle olmaz sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah sıkma canini üzülme Allah büyük 😊🌸
Glce23 Merhaba bende tüp bebek tedavisi oldum sizin gibi kaygılıyım , transferin 7. Günü 23 çıktı beta yarın tekrar kan vericem yükselmiş mi diye ama değer düşük olduğu için korkuyorum inşallah sağlıkla ilerler
lalemgul Burcu__0506 Minik_04 yagmurx Alya05 bugün ku kan sonucum çıktı pazartesi verdiğim sonuç 25.9 du bugün ku 95.86 altı çıktı sizce nasıl sonuç fikriniz varmı
Alya05 G12s_18 aynen yükseliyor çünkü doktor direk belli değil diyince kadın stres oluyor bazı doktorlar konuşmayı bilmiyor
G12s_18 Alya05 Bana da dedi çok düşük yükselir ise hamilesindir diye bende çok kafama takmadım açıkçası ilk gebeligimden biliyorum çünkü sağlıklı bir gebelikse yükselir zaten 🩷