Sevvalyilmaz Allahın izniyle yarın sabah 8.30 da ameliyata alıncam sezeryan ile doğurmaya karar verdim doktorumunda onayıyla ama korkuyorum ilk defa ameliyathane ortamına gircem stresliyim ,sezeryan doğum yapab annelerden destek bekliyorum 🥲
kubra16_ Sevvalyilmaz stres yapmakta haklısın ilk olduğu için ama korkacak gerçekten bi şey yok hissetmiyorsun hiçbir şeyi belden uyuşturacak muhtemelen o da pek acıtmıyor en fazla 5 10 dk içinde bebeğin kucağında oluyor ama sonrası işte anestezi etkisi geçince illa ki yara ağrısı çekiyorsun o da een fazla 4 gün sonra hiçbi şeyin kalkmıyor ben baş ağrısı çektim 3 gün onun için de bol kafein önerdiler ama ben ağrı kesici daha çok aldım baya sert bi ağrıydı . Kendini rahatlat sağlıkla kucağına al inşallah 🌹
dkjannsbd Sevvalyilmaz ilkim sezeryandı bende senin gibiydim ilk defa ameliyathane ilk defa kesilcem dikilcem filan ama cidden zor değil ilk ayağa kalkma zorladı beni oda herkesde oluyor ona da ağrı kesici yapıyorlar geliyorlar hemşiremer sık sık
Rumeysaozcann Sevvalyilmaz inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeşini ama inan okadar korkulacak dayanılmayacak aman aman bir ağrılarla karşılaşmıyorsun ne iğne yapılırken ne sonda takılırken falan dua edip gerisini doktoruna bırak inşallah güzel geçer doğumun gaz sancısı için çay ve içeçekler ve bol bol yürüyüş yapmayı ihmal etmemelisin 🌸