seda_ay Snemrcan ilk gebeligimde adetim bir hafta geçince 2200 le öğrendim ikinci gebeliğimde adetime iki gün kala 17yle öğrendim maalesef ilki kürtaj ikincisi düşük oldum 3.gebeligimide yeni öğrendim 138 beta adet gecikmesinden 4 gün sonra
Snemrcan seda_ay herkes sağlıklı gebelik geçirir umarım benim gecikmemin 13. Günü iki gün önce 36 saat arayla 166,14 ü yarın sabah tekrar kan vereceğim
Cnsyldz Snemrcan beta 375 di sanıyorum 3 haftalık hamileyken öğrendim önce erken gebelik testi yaptım çift çizgi görünce hemen kan verdim, 9 gün sonra tekrar kan testi yaptırdık beta 7603 çıkmıştı🥰
Naz0158 zlemceylan canım benimki de planlı ama cesaret edemiyorum kan vermeye sonuö negatif gelir diye. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️
zlemceylan Naz0158 benim hafif sağ kasıkta Ağrı gibi oluyordu belirti olarak o vardı bir de göğüslerde hafif hassasiyet ama adet olacakmış gibi de oluyordu 🥰 darısı inşallah sana da canım benim
minnakhanimmm Snemrcan 4+3 haftalıkken erken gebelik testi ile öğrenmiştim 5+1 yada 5+3 iken kan vermiştim 1500 üzeri bişey çıkmıştı çok hatırlamıyorum
minnakhanimmm Snemrcan evet herkesin Hamileliği farklı bazıları 5 haftalıkken bile kalp atışını duyabiliyor