Cicekbahcesi12 Snemrcan adetimden 2 gun önce 33 beta ile ögrendim canim. Son adet tarihime gore 3+4 falandi sanirim haftasi 🤭
irem41- Snemrcan 535 beta ile öğrendim adetim düzensiz olduğu için hamile olduğumu düşünmedim 4+3 tü💕
Mrvsmt2502 Snemrcan ilk gebeliğimi regle 7 gün varken 41 ile öğrendim, ikinciyi regle 4 gün varken 1798 ile öğrendim.ikiside kaset testte çıktı erken testle falan uğraşmadım hiç
Yamanebruu Daisyy000 evet kasette cikti ama çok silikti boyle telefonun flaşiyla flan görmuştüm sonraki günlerde artık baya renk belirmisti
Cicekbahcesi12 Snemrcan onemli olan yukselisi kac degerle ögrendiginizin önemi yok iki gun sonra tekrar kan verip yukselisine bakin insallah gonlunuze gore olur 😍
Cicekbahcesi12 Snemrcan insallah allahim gonlunuze gore versin tum isteyenlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah 🤲🌸
Mrvsmt2502 Snemrcan evet evet yaklaşık aynı gün yumurtlama görmeme rağmen ikimci çok hızlı yükselmişti ikiz olabilir falan demişlerdi ama tek
Mrv3cks Snemrcan adetime 2 gün varken erken gebelik testiyle öğrendim 🥹 betam 234tü kese oluşumu olmamıştı, 5 gün sonra 2000 ile keseyi gördük❤️ ilk ölçümlerine göre 3+4tü
zlemceylan Snemrcan adetime 1 hafta vardı 53 değer ile öğrenmiştim. Ama benim döngüm 35 günde bir oluyordu
Busravezeytin Benim de iki gün kala 26 ile öğrendim dün. İkinci tahlili gecikince yapacağım bakalım inşallah yükseliir