kumsal__ Sizin acınızı sizin kadar asla anlayamam dile kolay bize de iki sene olacak çok yoruldum bende hep iyi düşünmek istiyorum. Kafamın içi o kadar dolu ki dediğiniz gibi bazen ağlıyorum doluyorum. Abartıyor muyum acaba diyorum bazen bazılarının on sene yirmi sene olmuyor diyorum. Ama ben onları yaşamadım ki bana da bu iki sene otuz sene gibi geliyor. Hiç yaşayamadım o duyguları. Bir işim de bir istediğimde olsun be diyorum bazen de diyorum ki Allah’ım beni çok sınıyor demek ki sevdiği kuluymuşum. İnan elimizden hiçbir şey gelmiyor duadan başka. Bize ancak biz destek çıkabiliriz. Birsürü kıyafetler ördüm aldım oyuncak aldım. Hala inancım sonsuz olacak inşallah bir gün bizimde. Ama o kadar da ümitsizim ki bir yandan. Ne ara iki sene olacak diyorum kendime yaklaşık 14 ay falan her ay belirti aradım bende ümitlendim test yapayım pozitifi göreyim buraya yazayım istedim. Sonra akıntım geldi yerleşme kanaması dedim karnımı sevdim olmayan bebeğimle konuştum sonra bir baktım ki adetim düzensizleşmiş hala adet olmuyorum normalde günü gününe olurdum. Bu da bizim imtihanımız herhalde. Biraz uzun oldu hakkını helal et. Dualarım bizimle inşallah bizde herkes gibi bir gün bu duyguyu burada paylaşacağız Allah’ım kısmet ederse içini olabildiğince ferah tut Rabbim ol derse her şey olur inşallah bizim bebeğimizin de bir zamanı vardır ve o zamanda bize mucizelerle gelecektir güzel arkadaşım . 🧡 🫶🏻 🌺