okuyananneeeee Kızlar uyandım ve karnımın içi acıyor bakın sancı ve ağrı değil midemden karnıma yayılan bir acı . Neden böyle oldu anlamadım haftaya doktor randevum var . Gaz sancısı mı ne bu anlamadım ama acıyor ağrı , sancı , kasılma sertleşme yok.
cylnmy okuyananneeeee bence gaz sancısıdır cok gazım oldugunda yaşıyorum aynı şeyi ama tabi siz ihmal etmeyin ne olur ne olmaz
Ceylannn36 Geçen sabah banada öyle olmuştu doktoruma yazdım ayakları baskı yaptmıştır korkulacak bişey yok dedi haraket ettikçe düzeldi
okuyananneeeee Ceylannn36 alt kasık tarafında değil üst tarafta ağrım ayakları olabilir gerçekten midem tarafında göbek deliğimin hemen üzerinde ama böyle kas yırtılma acısı gibi
Fatma2133 Gaz sancısı yada mide ağrısı olabilir canım 2 hafta önce bende yaşadım benim enfeksiyon kaynaklıydı çok zordu geçmiş olsun
okuyananneeeee Fatma2133 ya gece boğazımı tutamadım dondurma yedim 4 gibi midem yanıyordu , sonra uyudum sorun yoktu 7 gibi uyandım kasıklarda değil üstte bir acı . Sanki acı bir şey yemişimde midem de yara var gibi . Acı hissiyatı. Umarım geçer 😭