Azizegvntrn Banada bir fikir verin kızlar🥹 Gebeliğim cok sükür kzıım olacak Asaf ve Arda isimli abileri var kızıma ne ismi koysam Zeynep kayınvalidemin ismi eşim isityor İlk isim zeynep yanına abilerine uyumlu bir isim arıyorum
Rabiayusuf27 Azizegvntrn ben Zeynep gülce düşünüyordum bir anda fikrim değişti ve mihra koymaya karar verdim daha doğmadı kızım ama çoğu isimli eşyası hazır olduğu için değiştirmeyeceğim 😅ama ikinci bir kızım olursa kesin olarak Zeynep gülce koyarım
miavgunlugu Nilayy95 İPEK 💗 Eğer olursa bir gün, İpek kızım diye severim 💗 Şimdilik en sevdiğim bu. Bir tane daha var aslında, ELA ’da çok hoşuma giden bir isim 💗
tombikdoner22 miavgunlugu Hirremdgr irem için yalancı cennet diyorlar bahsedildiği gibi değil diyorlar🥺
Kbrmsl miavgunlugu çevremdeki herkes beğeniyor bende Hafsa ve yüsra arasinda kalmıstm ama yüsra daha güzel heralde 🙂
Koala_ Nilayy95 Biz Türkçe isimler koymak konusunda baya hassasız o yüzden kızımızın adı nasip olursa İlay Yaren olacak 🫶🏻🤍
3nmber ravzae çok güzel isimler var evet Eflim de güzel ve uyuyoda ama Eylül e çok ısındım ya teşekkür ederim yinede💞