Sedaaagokcennn Bende bi ara vazgeçiyo gibi oldum ilk başta Ada olsun öyle isim baktık ama Eliz Adayı çok benimseyince artık son anda karar verdik arkadaşımın kızının adı Mira olmasaydı Ada Mira koycaktım Ebrueren
Hasanbera İlk kızımın adı Eslem ikinci kızımızı bekliyoruz onun ismi de Ahsen olacak Allah’ın izniyle ama yinede belki başka isim bulurum diye arayış içindeyim Ahsen Beren Selen Aklımızda olan isimler
Aslihanfindik Ben hala isim bulamadım sanki herkes aynı isimleri koyuyor gibi geliyor bir nesil aynı isimlerle büyüyecek hem klasik hem modası hiç geçmicek bir isim arıyorum 7 aylık oldum hala bulamadım çok zor
Hilalcihat Biz eliz diye karar vermiştik, ama şu son birkaç haftada çok fazla olduğunu görünce degistirdik, Sonuc olarak Luna diye karar verdik, Türkiye’de bu ismi koyan çok az
Ebrueren Pinar-inaloglu aminn sizin bebişte sağlıkla gelsin 🙏🏻 ben ilk ismi ada olsun istedim de ilki ada olunca 2. Bulmak zor oldu ya
Pinar-inaloglu Ebrueren Amin inşallah teşekkür ederim 🙏 Bende öyle istedim aslında ama baktım bulamadık Ada ’yı ikiye aldık. 😅
Mmrrvee Eliz Sare 🌸koyacaktık bizde ama Elizi Hep elif olarak anladılar 🤣🫠 Sare 💖isminide çok beğeniyorum vazgeçmek istemiyorum Defne Sare 🎀 Düşünüyoruz şimdide ama aklımızda Miray, Eylül gibi isimlerde var karar vermek çok zormuş 🥰😂