Kbrmsl maihayal doğuma 2 ay var inşallah koyacagız kapı süsünü yaptırdm bile eşim çok istiyordu anlamı güzel diye bende kabul ettm ☺️
maihayal Kbrmsl Allah sağlıkla kavuştursun inşallah iyi yapmışsınız, evet anlamı çok güzel ben de beğendim. Bizim de 3 ay var doğuma başka isim düşünmezsek bunu koyarım inşallah☺️
YouAreMySunshine Elmerkn Canısı bende öyle düşündüm ama bu seferde herkes Ali der Mete demez diye korkuyorum ben kp nin ismini kullanmak istemiyorum 😂
Kbrmsl maihayal teşekkür ederim Allah sağ salim bağışlasın sizede yavrunuzu inşallah isimleriyle yaşarlar çevrede hiç duymadm bu ismi bana tuhaf geliyordu ama alışır bence herkes zamanla ☺️
Busra2135 Oğlum olacak inşallah 22. Haftadayız iki isim arasında kaldık Said yada asaf Çekiliş yaptık Said çıktı Said koyduk çokta sevdim ismi 🥰😍
Kubra_dara34 Nilayy95 benim oğlumun adı dara tekrar hamileyim eğer erkek olursa dora ismini düşünüyorum uyum konusunda yakıştırdım
Seda2727 1.oğlumun adı Sedat Efe💙 2.oğlumun adı Muhammed Ali💙 3.oğlumada Doğukan💙 koyduk sağ salim doğar inşallah🤲🏼