Merhabalar kızçelerrr 🤰 aslında bu hikayeyi 2 sene öncesinde yasmıştım yazarken şarjım bitmişti sonrada araya karışmıştı itiraf ediyorum 😀 o kadar çok pozitif normal doğum hikayesi varki bende kendi pozitif sezeryan hikayemi anlatıyım 😘
11 nisan 2023 de kontrolüm vardı planlı sezeryan düşünüyordum o yüzden hiç çatı vs kontrolü istemiyorum kendi isteğim sezeryana normal doğum denemek istemedim ben sabah dr ye giderken doğum yapıcagım hastanenin önünden geçiyorum fotoğraf çekip arkadaşlarıma atmıştım akşama doğuruyormuşum bide diye 😀 neyse 11 nisan gecesi arkadaşım yakınımda oturan annesine gelmiş üşenme kalk gel kahve içelim dedi gittim oturuyoruz tuhaflık hissettim bu sırada 38+5 olduk ve canım çok gaddardır aslında öyle her ağrı falan beni yıkmaz. Nişan geldiğini hissettim arkadaşıma ben doğuruyorum dedim güldük saçmalama falan dedik neyae ben otururken hemen yarın sabah için nst randevusu aldım hastaneden evime gittm yattım sabah kalktım tekrarladı nişan zaten randevuma az kalmıştı hastaneye gittim o sırada doktoruma yazdım nişan geldi diye oda nst istedi neysemmm hastenedeki nat odasındaki hemşire doğum başlamış sancıların çok yüksek sen nasıl ayakta duruyorsun dedi ama ben çok iyiyim bi görseniz utanmasam hoplucam zıplıcam sakın hastaneden bir doktor görmeden çıkamazsın dedi benim doktorumun kendi özel klinği var çünkü herhangi bi doktora girdim hastanedeki bayandı oda doğumun başlamış olduğunu hemen kendi dr ilen iletişime geçmemi söyledi alttan muayne etmek istedi ben sezeryan düşünüyoru Dememe rağmen olsun gel bi kontrol edelim dedi 2 cm açılma var ama çatın çok musait değil zorlanabilirsin dedi normal doğuma dönmek istersen dedi. Neyse ben hemen doktorumu aradım akşam 8 de hastanede buluşalım dedi ayyyyy bu nasıl bir heycann hemen eve gittn yıkamadaki halılarım gelmiş tekrar ğstten bi süpürge tutup serdik halıları falan herşeyim hazırr 😀😀 eşim işten geldi ablam annem sevdiklerim yanımda nasıl heycan anlatamam size neyse akşam 8 oldu amaa eve geldiğim 3 saat bana geçmedi resmen neysemm hastaneye gittik cümbür cemaat doğuma en yakın arkadaşım girdi ondanmı bilmem korkmadım hiç çok şükür. Herkes odaya çıkmayı bekliyor bizde eşimle sezeryana kağıtlarını imzalıyoruz bitt hemşire dediki hadi bi son kez anne karnında kalp atışlarını dinleyelim sedyeye yattım kalkarken afedersiniz işiyorum sandım 😀🫣 meğersem suyum gelmiş beni bi gülme tuttu hemen beni odaya indirdiler daha kimseyi odaya almamışlardı bir telaş herkeste görmeniz lazım dedim noluyoz benimle hastaneye gelen kimseyi göremedim beni hemen giydirdile eşimde o sırada haber vermeye gitmişti onu bşle göremedim apar topar sezeryana aldılar arkaşım geldi başıma konuştuk ettik falan sonra 5 dk sonra doktorum ben geldim kızım herşey yolunda dedi anam beni bi ağlama tuttu doktoruma duyunca duygulandım nedense 🥲😀 sonuç olarak inanılmaz pozitif mükemmel bir ameliyat ve sonrası geçirdimm ilk doğumumu yaptığımda 25 yaşındaydım sabah oldu baş hemşire odaları geziyor bir girdi odaya sen kaç yaşındasın kız diye ödüm koptu bişey oldu sandım 25 dedim helal olsun sana bu kattaki doğum yapan en küçük sensin ama bir keremi gıkın çıkmaz dedi falan gülüştük böyle 😀 çok hızlı yürümeye başladım evdede hiç yatmadım direk eve gelince lohusa yatagını kaldırdık istemedim yatmak gelenleri kapıda karşıladım çok şükür doktorumda hastanemde çok iyiydi 💖 Vee şimdiiii kızım 2 yaşında tam 12 nisan doğumlu şuanda 33+4 tekrar oğluma hamileyim çok şükür rabbime sağlıkla kucaklamayı bekliyoruz 15/22 mayıs arası dedi doktorum bajalım beyfendi ne zaman gelmek istiyicekk ablası gibi acelecimi olucak 😀 dememm o kiii herkesin doğum şekli kendine göre aşkolar benim sezeryanım çok güzeldi tekrar sezeryan olucam sadece kızımı kapının arkasında bırakıcam diye korkuyorum başka hiç bir korkum yok şükirr isteyen herkese nasip etsin rabbimm iyi geceler 💖💖