Ftmadegrmenci Bu akşam kan verdim sonuçlar yeni çıktı gebelik var değil mi hiç anlamıyorum ben bu sonuçlardan 🤭
Gizmmis Ftmadegrmenci hayırlı olsun canım regl tarihine göre 4+6 sın şuanda ama geç döllenmeden dolayı daha küçük bir hafta da olabilir kontrolünde doktorun söyler ☺️
Ftmadegrmenci Derennn700 sağol canım 13ünde regl olmam gerekiyordu olmadım evde tes yaptım çok silik çıktı miğde bulantısı yorgunluk
Derennn700 Ftmadegrmenci aynıyız kuzum inşallah bende gebeyimdir sen hangi testi yapmıltın benim artimet herkes yalancı çıkarıyor diyor gerçi
Ftmadegrmenci Derennn700 mimea canım inşallah Allâh ı’m senide sevindirsin isteyen herkese nasip etsin
Ftmadegrmenci Gizmmis biraz daha geçsin öyle gidim diyorum şimdi gitsem kese var bebek yok der daha önceki kayıplarımdan ötürü korkuyorum 🥺
Gizmmis Ftmadegrmenci benm de uygulamaya göre 4+3 kese de gözükmedi sadece rahim kalınlaşmış dedi eğer bi sıkıntın yoksa biraz daha bekle iki gün sonra tekrar kan ver artışına bak ondan sonra kendin ortalama bi değer hesaplaması yapabilirsin 2000 civarına geldiğinde git
Ftmadegrmenci Gizmmis küçük olduğu için görünmüyor bende o yüzden gebeliklerimde 7inci haftada falan gittim kalp atışını duymak içi n Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin canım
Ciciii Hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin 🩷 Az önce başka bi postunuza baktım da reglden sonra tekrar lekelenmeniz olmuş regl olduğunuz lekelenmeden önceki regl yani yoğunmuydu yoksa yerleşmeye benzer tarzda mıydı
Ftmadegrmenci Ciciii amin Allah razı olsun 🌸yerleşme kanaması gibiydi bir kaç gün sonra kan verdim ama onda çıkmadı 26 mart’ta kan vermişim orda yok