Htccndn Uyuyamayanlar napıyorsunuz kızlar ne var ne yok bacılarım siz nerdesiniz @Kivircik01 @Ranni @Bzm
Umudunbahcesi Htccndn merhaba saat 00.00 itibari ile 30+0 haftalık olduk şuan oğlumun hareketlerini izliyorum ve Allaha şükrediyorum bir yandan kıyafetlerini yıkadım onlardan gözümü alamıyorum ilk hamileligim hersey o kadar heyecan verici ki 🤗🤗
AnayimBenAna_ Htccndn bebeler uyudu kocam işten geldi bende mutfaktayım süt ısınsın diye bekliyorum yoğurt mayalıycam 😂
2bebelianne Htccndn acıktım ve bişey yemek istemiyorum ne yesem mide bulantısı tiksinti ama sürekli açlık çekiyorum aç aç uyuyamıyorum da 😂 çok zor
Htccndn Umudunbahcesi Oyy maşallah az kalmış canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻🥰 o zamanlar çok heyecanlı geçer 🥰
Umudunbahcesi Htccndn amin inşallah teşekkür ederiz teyzesi 🥰 valla çok güzel bir his çok güzel bir duygu Rabbım kimsenin kucagini boş bırakmasın
Htccndn Umudunbahcesi rica ederim canım benim evet gerçekten öyle mükemmel bir duygu tarifi bile yok 🥰 amin inşallah
1Ali Htccndn aynı aydaydık sanırım uyku düzeni nasıl, başıma huni takıp gezmek üzereyim 24saatte toplasan 7saat uyuyor, iki parça halinde gündüz uykusu yapıyor 30dk 30dk, gece uykusu uyu uyan uyu uyan 6 saati buluyor perişan oldum resmen
Htccndn 1Ali Vallaha kuzum bizimde uyku düzenimiz yok aslında geceleri çok güzel uyuyordu taki şu 2 gündür berbat bide gündüz uykularımız çok saçma hep kısa kısa 15-20 dakika uyuyor en fazla