Hdyhdy Ecemesen merhaba ben de sizinle ayni durumdaydim asla isteğe bağlı sezaryen yapmadılar, ki benim tansiyonum yüksek ve gebelik zehirlenmesi riskim olduğu halde normale zorladilar sonunda sezaryen oldum tabi ama o süreçte yıprandım bir de devlette sezaryen olmak istiyorsanız farkli branştan normal doğuma engel durumu vardır raporu alırsanız mecburen sezaryen yapıyorlar, mesela hemoroid probleminiz var biraz ileri düzeyde genel cerrahi uzmanı size rapor veriyor o şekilde yapıyorlar
Ecemesen Hdyhdy aaaa oluyomu öyle gerçekten vardı biraz hemoraid problemim yaparken sıkıntı oluyo bazen kanama oluyo kontrol ediyolarmı genel cerrah arkadan yoksa şikayeti söyleyince rapor yazıyomu cidden
Miyosss seydabal_60 11 martta özelde isteğe bağlı sezaryen oldum. İsteğe bağlı olmasına rağmen taşikardi sebebiyle zorunlu sezaryen olarak yazdı doktorum. Sebebini sorduğumda bakanlıktan sıkıntı çıkabiliyor gibi birsey söyledi.
Ecemesen Miyosss çok saçma değilmi gercekten normal doğum yapamıcaksa kadın niye zorluyolar devlet niye böyle bişi cıkardı
K1996 seydabal_60 genelde öncelik normal doğum canim bn doktorumla anlasmistim ilk gittiğim gün sezeryan olcak diye 9 ay boyunca hep dedim her muaynede son zamanlarda iğneli acısız normal doğumlar oluyor falan dedi beni vazgeçirmeye çalıştı cnku bnde nstde çıkan sancıyla insanları normal doğuma alıyorum nasıl dayaniyosun demişti istemiyorum dedim hep oda kağıda makat tersten geliyor diye sordu cnku hastane neden ilk doğum sezeryan diye yatış yaparken soruyor doktorla senin aranda o tamamen
Hdyhdy Ecemesen evet oluyor , doktordan doktora değişir tabi ama muayene eder sonra rapor yazar, kanama falan oluyorsa normal doğum tetikliyor hemoroid problemini , arkadan muayene ediyor çatlak var mi ne durumda diye
derya14 Yogurtlupilav Kesinlikle öyle 18 ay askerlik yapsınlar para ödeyip 20 gün gidince olmuyor o işler
keyfimin-kahyasi-misin Ecemesen Kalp atışı düşüktü ona rağmen Zorladılar normal olucak diye . Serumlar verip Kalp atışını düzene soktular suni verdiler
Ecemesen keyfimin-kahyasi-misin kötü olmus yaa kadınlara son raddaye kadar acı çektiriyorlar sonra sezaryana alıyolar şaka gibi
keyfimin-kahyasi-misin Ecemesen Yani ben baştan beri sezeryan istedim ilki Cook zordu . Ama Olmadı Son anda olmasida bişey değiştirmedi çünkü her acıyı hersyei çektim napayım sonradan 🤣
dnzgrl yok canım nerden çıkmış o, öyle bi yasak falan yok. özel hastanelerde doktor onay verirse isteğe bağlı sezeryan hala yapılıyor. herkesin tercihi kendine, kimse karışamaz. moralini bozma boşuna, doğum şekline sen karar verirsin
Ayse3434ay HilalEyce katılıyorum sen paradan haber ver senden planlı sezaryan parası alır doktor yazar zorunlu dıye sağlık durumundan dolayı falan filan hiç canını paran olsun yeter