Hasret96 kizlar 4 gün adet gecikmem var bugün acile gittim kan verdim beta hcg105 çıktı sizce bu değer normal mi
minismom Hasret96 2 gun sonra bida aynı yerde kan ver 2 katı artarsa normal bi gebeliktir dusus yasanırsa kimyasaldır
Parinas Hasret96 geç döllenme olabilir. 2 gün sonra tekrar kan verin sağlıklı mı değil mi anca öyle anlaşılır. Tek değerden yorum yapılamaz
8143 Hasret96 gözünüz aydın sağlıkla ilerlesin inşaallah gebelik var canm 2 gün sonra testi tekrarla aynı hastanedr
Hasret96 ErvaVeBebegi 8143 teşekkür ediyorum 2 gün sonra bakacam rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat nasip etsin tüm isteyenlere 🤲
ppmerlina 4 gün adet gecikmesine beta 105 düşük ama geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. İki gün sonra yeniden ver bitanem 🙏🏼 ayrıca iki katı artmasına gerek yok. Yüzde 60 oranında artması yeterliymiş
Hasret96 ppmerlina bana da çok düşük geldi bu değer 2 ay öncede kimyasal bir gebelik geçirdim onda degerim 2 günde bir 2 katına çıktı sonra düşüşe geçti çok üzülmüştüm ama demekki hayırlısı değilmiş
ppmerlina Hasret96 hayırlısı değilmiş bitanem inşallah bu sefer yüzün güler 🙏🏼 dediğim gibi yüzde 60-66 gibi bir oranda artması yeterliymiş doktorlar öyle diyor içini ferah tut minimum 2 gün sonra yine kan ver Allah’ın izniyle artış görürsün umarım 🙏🏼🤲🏼