Denizyadaaras Kızlar kac gundur hic bisey yiyemiyorum bulanti ve kusmam var 6 haftalik hamileyim gecende post acmistim bununla alakali. Bugun cok ozur dileyerek yaziyorum ishal oldum az once tuvalette butun kulozet kan olmus yani buyuk abdestimden kan geliyor. Doktor randavumuz ayın 21 inde o yuzden buraya yazmak istedim arabamiz olmadigi icinde acile gitmek istemedim bu saatte bu tarz bisey yasayan oldu mu ?? Cevap verirseniz çok sevinirim.
bulutunannesi33 Denizyadaaras dktra gıdın bence norml degl allah krsn ters bıse olblr bebekle ılgılı olamayablr ama saglıkla ılgılı sncda
Nurasel Denizyadaaras bencede bir doktora gidin hem ishal için hem kan için benimde o haftalarda kanamam oldu hemen iğne yaptılar
Freearc Denizyadaaras canım hemoroid falanda olabilir büyük abdestse. Bilemiyorum tabi tahmin sadece.
Denizyadaaras bulutunannesi33 bende korktum bebekten ziyade saglik acisindan. Sanirim enfeksiyonla alakali bi durum yine 😩
Nurasel Denizyadaaras yok benim ishalden dolayı olmadı ben enfeksiyon geçirdim o dönem. İshali şey için dedim hasta falan olacaksanız bakteri falan varsa önlem olsun diye dedim sonra çok yıpratıcı oluyor :(
Nurasel Denizyadaaras ooo çok geçmiş olsun inşallah kolay atlatırsın :( Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin